Ville Niinistö ja uusi rakas astelivat Linnassa ensi kertaa yhdessä kameroiden eteen - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Ville Niinistö ja uusi rakas astelivat Linnassa ensi kertaa yhdessä kameroiden eteen

Pariskunta hymyili punaisella matolla onnellisesti.

Pariskunta hymyili punaisella matolla onnellisesti.

Julkaistu: 6.12.2019 20:15

Kokoomustaustainen Hennariikka Andersson pukeutui Linnaan upeaan Katri Niskasen kimmeltävään kultaluomukseen.

Europarlamentaarikko ja entinen ministeri Ville Niinistö, 43, (vihr) ja Hennariikka Andersson, 32, saapuivat Linnan juhliin ensimmäistä kertaa yhdessä edustaen. Andersson pukeutui Presidentinlinnaan säkenöivään, kultaiseen Katri Niskasen suunnittelemaan glittermekkoon ja harteille ulottuviin korvakoruihin. Niinistöllä on yllään perinteinen frakki ja ansiomerkkinsä.

Andersson on edustanut kokoomusta Helsingin ja Jyväskylän kaupungin- ja kunnanvaltuustoissa ja myös pyrkinyt puolueen listoilta eduskuntaan. Ammatikseen hän toimii Huawein Suomen ja Baltian yhteiskuntasuhde- ja viestintäjohtajana.

Tuore pariskunta kertoi suhteestaan julkisuudessa lokakuun lopussa.

– On ihmeellinen tunne, kun löytää viereen ihmisen, jonka lähellä on aina hyvä olla. Ihmisen, jonka kanssa haluaa jakaa arkeaan ja jonka kanssa istua yhdessä peiton alla varpaat vierekkäin vaikkapa katsomassa telkkaria, Niinistö alusti seurustelu-uutistaan Twitterissä ja jakoi hellyttävän kuvan pariskunnan varpaista kotisohvalla.

– Joo, seurustellaan Hennariikka Anderssonin kanssa – ja se on ihanaa, hän jatkoi.

Niinistöllä on kaksi lasta aiemmasta liitostaan Ruotsin vihreiden silloisen puheenjohtaja Maria Wetterstrandin kanssa. Puheenjohtajapari erosi 2012. Niinistö onkin juhlinut setänsä isännöimillä itsenäisyyspäivän vastaanotolla monta vuotta putkeen yksin.

Lisää aiheesta

Tuoreimmat osastosta