Jasper Pääkkösen Alexandra-puoliso jakoi sometekstin Linnan juhlista – kertoo, mitä on oppinut Suomesta - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Jasper Pääkkösen Alexandra-puoliso jakoi sometekstin Linnan juhlista – kertoo, mitä on oppinut Suomesta

Julkaistu: 8.12.2018 18:18

Jasper Pääkkösen espanjalais-filippiiniläinen naisystävä Alexandra Escat kertoo olevansa todella otettu saatuaan juhlia Suomen itsenäisyyspäivää Linnan juhlissa yhdessä puolisonsa kanssa.

Näyttelijä Jasper Pääkkösen avopuoliso, muodin ja markkinoinnin parissa työskentelevä, Alexandra Escat hehkuttaa lauantaina Instagramissa julkaisemassaan kuvakollaasissa kokemustaan Linnan juhlissa. Englanninkielisessä tekstissään espanjalais-filippiiniläinen Escat kertoo kokemuksestaan tuhansille Instagram-seuraajilleen.

  • Yllä olevalla videolla Alexandra Escat IS:n haastattelussa juuri ennen Presidentinlinnaan astumistaan.

– Oli todella suuri kunnia osallistua presidentin vastaanotolle Suomen itsenäisyyspäivänä. Kyseessä on ilta, joka on erittäin rakas jokaiselle suomalaiselle historiallisen merkittävyytensä vuoksi, Escat kirjoittaa ja jatkaa:

– Ja kuten olen oppinut: maassa, joka tunnetaan vaatimattomana, tämä on vuoden ainoa punainen matto. Minun täytyy sanoa, että tämä kokemus oli todellinen ilo silmälle, sillä paikalla oli niin monia lumoavia ja kauniita ihmisiä.

Escat kiittää tekstissään myös pukunsa suunnitellutta Mert Otsamoa.

Itsenäisyyspäivän vastaanoton punainen matto todella on Suomen juhlavin ja pisin punainen matto, mutta Suomessa on myös muita tilaisuuksia, joissa punaista mattoa käytetään. Julkisuuden henkilöt ovat tuttu näky poseeraamassa punaisella matolla muun muassa Jussi-gaalassa ja Emma-gaalassa, joita juhlitaan aina vuoden alussa.

Pääkkönen ja Escat olivat yksi illan kuvatuimmista pariskunnista ja mediahuomio oli taattua. Escat kertoi itsenäisyyspäivänä IS:n haastattelussa olleensa hämmentynyt saamastaan huomiosta, sillä hän koki olevansa paikan päällä vain Pääkkösen seuralaisena.

Mallinakin työskennellyt Escat kehui IS:lle Suomea vuolaasti ja kertoi nauttivansa etenkin Suomen luonnosta.

– Täällä on todella kaunista ja tämä on hyvin viehättävä maa. Viihdyn täällä hyvin, Escat sanoi IS:lle.

Alexandra Escat pukeutui Mert Otsamon luomaan kultaisena kimaltavaan iltapukuun.

Hän kertoi tuolloin myös illan Presidentinlinnassa sujuneen mukavissa merkeissä. Kerran aiemmin Linnassa ollut Pääkkönen oli antanut puolisolleen vinkkejä ennen juhlaa.

– Jasper kertoi minulle juhlista ja niiden luonteesta etukäteen. Tiesin siis, millainen tilaisuus tämä on.

Media toisensa perään tahtoi haastatella pariskuntaa Linnan juhlissa.

Escat on tottunut osallistumaan maailmalla suuriin gaaloihin ja punaiset matot ovat tulleet hänelle tutuksi. Hänen mukaansa Linnan juhlissa oli kuitenkin jotain hyvin erityistä.

– Tämä on paljon virallisempaa, sillä tapaat presidentin ja muita arvovaltaisia ihmisiä. Täällä on tarkka etiketti ja kaikki käyttäytyvät paljon virallisemmin. Juhlassa on jotain todella hienoa.

Escat oli huomannut myös yhden olennaisen eron punaisten mattojen muotiluomusten ja Linnan pukuloiston välillä.

– On hyvin tarkkaa, miten voit pukeutua ja miten et. Pukukoodi on paljon tiukempi kuin tapahtumissa, joissa olen yleensä ollut, Escat sanoi IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?