Bongasitko tv:stä tutut ja radioäänet? Media-alan vaikuttajat käänsivät katseita Linnan juhlissa – sanomalehtiä ja shokkipinkkiä - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Bongasitko tv:stä tutut ja radioäänet? Media-alan vaikuttajat käänsivät katseita Linnan juhlissa – sanomalehtiä ja shokkipinkkiä

Media-alalta tutut kasvot eivät jääneet pukuloisteessa muiden varjoon.

7.12.2018 16:04

Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla nähtiin vaikuttava kattaus media-alan edustajia, jotka ovat suurelle yleisölle tuttuja yleensä joko nimiensä, kasvojensa tai ääniensä puolesta. Mediaväkeen kuului niin toimittajia, uutisankkureita kuin radiojuontajiakin.

Yksi Linnassa nähdyistä toimittajista on Ylen uutisankkuri Piia Pasanen, joka on ollut Linnan juhlissa työtehtävissä melkein joka vuosi vuodesta 2000 eteenpäin. Eilen hän asteli Linnaan ensi kertaa vieraana rinnallaan puolisonsa, MTV Uutisten päätoimittaja Tomi Einonen.

– Minulla on kuudentoista Linna-reissun jälkeen suorastaan vapautunut olo, kun ei ole mitään työvelvollisuuksia. Me olemme Tomin kanssa molemmat olleet useamman kerran Linnassa. Paikka on tuttu, mutta rooli uusi, Pasanen kommentoi tunnelmiaan ennen juhlaa.

Mitä pukuloistoon tulee, media-alan ammattilaiset eivät suinkaan jääneet tunnetumpien julkkisten varjoon. Kehuja keräsi Pasasen pinkin puvun lisäksi myös MTV:n uutisankkuri Maija Lehmusvirran itsensä suunnittelema asu.

Nya Åland -lehden päätoimittaja Anna Björkroosin sanomalehtimekko oli eittämättä illan puhutuimpia.

Puvun yläosa on mustaa satiinia ja sen viuhkamainen alaosa on valmistettu käytetystä lakanasta ja Nya Ålandin sanomalehdistä.

– On erityisen mukavaa saada kutsu tänä vuonna, kun juhlaa vietetään ympäristöteemalla, sillä panostamme aiheeseen paljon Ahvenanmaalla, Björkroos kertoi IS:lle ennen juhlaa.

Katso näyttävä kuvagalleria Linnassa olleista media-alan vieraista:

Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja saapui Linnaan rinnallaan puolisonsa Marja Sadeoja.

Ahvenanmaalla toimivan Nya Åland lehden päätoimittaja Anna Björkroos sonnustautui kierrätysteeman mukaisesti sanomalehteen.

Piia Pasanen pukeutui Linnaan tyrmäävän kauniiseen pinkkiin iltapukuun. Käsipuolessa MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen.

MTV:n uutisankkuri Maija Lehmusvirta oli itse suunnitellut asunsa, joka keräsi illan aikana runsaasti kehuja.

Palkittu toimittaja Jani Halme vaimonsa Aliinan kanssa kättelyjonossa.

MTV:n uutisankkuri Keijo Leppänen Hanna-puolisoineen.

Ilta-Sanomien toimittaja Arja Paananen palkittiin vastikään Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla. Hänet tunnetaan loistavista Venäjä-artikkeleistaan.

Radiosta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Aki Linnanahde saapui juhlaan vaimonsa Jonnan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?