Miss Plus Size Niina Kuhdalle meinasi käydä juhlapuvun kanssa hassusti – lipui Linnan jatkoille näyttävässä asussa

Julkaistu:

Niina Kuhta sai juhlapukunsa viime tingassa.
Miss Plus Size, Niinatar-juhlapukuliikkeen omistaja Niina Kuhta oli yksi Linnan juhlien virallisille jatkoille Hotel Kämpiin saapuneista juhlijoista. Kuhta oli pukeutunut itsenäisyyspäivää varten oman mallistonsa juhlapukuun.

– Hain puvun taksilla matkalla tänne, Kuhta paljasti.

Kuhta kertoo olleensa valmistautumassa Vanajanlinnan itsenäisyyspäivän aaton juhlavastaanotolle ja tajunneensa, että hänellä oli kaksi eri juhlaa, joihin pukeutua. Hän oli aiemmin pistänyt merkille Linnan jatkoille valitsemansa puvun ja päätti valita sen itsenäisyyspäivän juhla-asuksi.

– Siellä olivat ompelijat tosi tyytyväisiä, kun joutuivat kahdessa tunnissa tämän korjaamaan. Tänään vasta tänne tullessa hain.

Kuhta saapui jatkoille miehensä kanssa. Tämä kuitenkin joutui lähtemään jo aiemmin kotiin. Kuhta sen sijaan aikoi vielä jatkaa itsenäisyyspäivän juhlintaa.

– Olen aika rauhallinen juhlija. Täällä odotan keskusteluja erilaisten ihmisten kanssa, hyvällä fiiliksellä.

Niina Kuhdan kulunut vuosi on ollut haastava. Heinäkuussa missin äiti kuoli juuri ennen tyttären ensimmäistä kansainvälistä missikilpailua. Kuhta osallistui Miss Plus World -kisoihin Atlantassa heinäkuun lopussa.

Elokuussa Kuhta jätti avioerohakemuksen. Marraskuussa Kuhta sanoi peruneensa avioeronsa.

– Kaikki tunnetilat on käyty läpi. Vuoristorataa on ollut. En ajatellut, että ihan kattaisi kaikkia näitä tunteita. Mutta näin siinä kävi. Tämä on elämää ja olen oppinut, että elämä pitää ottaa sellaisena kuin se tulee.

Kuhta kuvailee itseään peruspositiiviseksi ihmiseksi, joka yrittää kääntää kaiken aina voitoksi.

– Nokka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä tai mahdollisuuksia, Kuhta vitsaili.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt