Muotiasiantuntijat sanoivat sanansa: He ovat Linnan 2018 upeimmat pukeutujat – kaksi nimeä nousi ylitse muiden

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

linnan juhlat
IS:n muotiasiantuntijat valitsivat suosikkinsa itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton pukuloistosta.
Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla punaisella matolla nähtiin tänä vuonna toinen toistaan upeampia juhlapukuja. Juhlien teemana oli tänä vuonna erittäin ajankohtaisesti yhteinen ympäristömme.

IS:n muotiasiantuntijat Mirva Saukkola ja Juri Silvennoinen seurasivat koko illan ajan itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton tyylinäytteitä, ja ovat valinneet nyt suosikkinsa illan pukuloistosta.


Illan kaksi kuningatarta olivat muotiasiantuntijoiden mielestä selvät.

Saukkola nosti illan suurimmaksi tyylionnistujaksi futuristiseen asuun pukeutuneen Anna Puun. Myös Silvennoisen listalla Puu oli illan toiseksi onnistunein heti Alexandra Escatin jälkeen.


Silvennoisen mielestä illan upein oli maailmanmaineeseen ponnahtaneen Jasper Pääkkösen avopuoliso, muodin ja markkinoinnin parissa työskentelevä filippiiniläis-espanjalainen Alexandra Escat.

Sankarisukeltaja Mikko Paasin puolisolla Krista Paasilla oli Saukkolan mielestä illan toiseksi upein tyyli.


Myös Silvennoinen arvosti Krista Paasin tyylikästä juhlaeleganssia.

Muotiasiantuntijat nostavat esille myös Pihla Viitalan 1930-luvun film noir -glamourin. Viitala oli smaragdinvihreällä juhlatyylillään yksi Saukkolan suosikeista.


Kirkkaankeltaisessa kierrätyspuvussa Linnaan saapunut kansanedustaja Jaana Pelkonen oli Silvennoisen mielestä ehdottomasti illan onnistuneimpia tyylitaitureita.


Myös eduskunnan puhemiehen Paula Risikon yksinkertaisen tyylikäs juhlaeleganssi oli Silvennoisen mieleen.


Illan onnistujiin Saukkola nostaa myös Touko Aallon avopuolison Iris Flinkkilän elegantilla vintage-asullaan.


Pelkosen tapaan erottuvaan väriin luotti myös kansanedustaja Tytti Tuppurainen näyttävällä puvullaan. Muotiasiantuntija Mirva Saukkola kehui erityisesti Tuppuraisen puvun värin olleen fantastinen valinta juhlalliseen tilaisuuteen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt