Linnan juhlat

Laura Huhtasaari yllätti uudella sähäkällä hiustyylillään: Juhli Linnassa yksin – puoliso loukkaantui erikoisessa onnettomuudessa

Julkaistu:

Kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps) joutui saapumaan Linnan juhliin yksin, sillä hänen puolisonsa loukkaantui trampoliinipuistossa.
Perussuomalaisten kansanedustaja Laura Huhtasaari saapui yllättäen Linnan juhliin yksin. Huhtasaari paljasti IS:lle, että hänen puolisonsa Teemu Lämsä ei päässyt paikalle, sillä hän oli hiljattain loukkaantunut pahoin.

– Rakas miehenihän on vähän kuin yksinhuoltaja aina viikot, ja oli vienyt kaksi tytärtämme trampoliinipuistoon. Sehän ei mennyt sitten kovinkaan hyvin, vaan hänelle tuli jalkaan kolmesta kohtaa täysmurtuma. Siitä sitten leikkaus leikkaus ja kuusi viikkoa jalka kipsissä, Huhtasaari selosti.

Huhtasaaren mukaan hänen miehellään on edessä pitkä toipuminen ennen kuin jalka on taas kunnossa.

– Hänellä alkaa myöhemmin vielä kuntoutus, jossa menee varmasti aikaa. Kaikkea ne miehet tyttäriensä eteen tekevät. Terveisiä vaan kotiin, rakas Teemu, huomenna nähdään, Huhtasaari pudisteli päätään.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Huhtasaaren mukaan Teemu oli itse päättänyt, ettei lähde jalka paketissa Linnan tungokseen. Lämsän tarkoituksena oli seurata parin Hilja- ja Ellen-tyttärien kanssa kättelyä televisiosta, mutta sekään ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan.

– He olivat olleet illallisella, eivätkä edes nähneet minun kättelyäni. He lähettivät kuvan kisakatsomostaan, mutta eivät aivan ehtineet katsomaan minua.


Huhtasaarta ei harmittanut olla Linnassa yksin, sillä hän löysi seuraa muista Perussuomalaisten poliitikoista. Hän kiitteli sitä, miten omistautuva isä kotiin jäänyt Lämsä on parin lapsille.

– Täytyy sanoa, että arvostan miestäni todella paljon siitä, että hän on käytännössä yksinhuoltaja viikot. Se on kovaa, kun vastaa yksin kaikesta arjessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kansanedustaja oli valinnut Linnaan ylleen mustan, Muotikuun iltapuvun.


– Tämä on ommeltu ja suunniteltu Suomessa ja mielestäni se on ympäristöteko, että teollisuus pysyy Suomessa, hän sanoi.

Huhtasaari säväytti Linnassa myös aiempaa lyhyemmissä, polkkapituisissa hiuksissa.

– Minulla on ollut pitkä tukka vuosia ja ajattelin, että tämä on kivaa vaihtelua, hän totesi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt