Linnan juhlat

Ensimmäinen yhteiskuva: Eero Milonoff ja Suvi-rakas edustivat Linnassa tyylikkäinä mustissa

Julkaistu:

linnan juhlat
Eero Milonoff toi Linnan juhliin Suvi-puolisonsa. Pari ei ole aiemmin näyttäytynyt julkisesti yhdessä.
Näyttelijä Eero Milonoff osallistuu tänä itsenäisyyspäivänä ensimmäistä kertaa Linnan juhliin. Milonoff saapui Linnaan presidentti Sauli Niinistön kutsumana yhdessä puolisonsa Suvi Kontkasen kanssa.

Kontkasta ei ole nähty aiemmin julkisuudessa. Nyt hän saapui Linnaan puolisonsa kanssa upeassa mustassa iltapuvussa, jossa oli näyttävänä yksityiskohtana korkea kaulus.

Pari poseerasi kameroille onnellisena hymyillen.

Suomen kultaseppien liiton tiedotteen mukaan Kontkanen kantaa Linnassa Eero Hintsasen suunnittelemia Valakia mid -korvakoruja, jotka on valmistettu hopeasta.


Milonoff on näytellyt viime vuosina menestyselokuvissa Hymyilevä mies ja Raja. Molemmat elokuvat ovat niittäneet mainetta myös kansainvälisesti ja ne on palkittu ulkomaisilla elokuvafestivaaleilla.


Tänä vuonna ilmestynyt Raja palkittiin muun muassa Cannesin Un Certain Regard -kilpasarjassa sekä Chicagon, Corkin ja Los Angelesin elokuvafestivaaleilla. Milonoff näyttelee iranilaisohjaaja Ali Abbasin ohjaamassa elokuvassa miespääosaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Milonoffin roolihahmo Vore on kasvoistaan vääristynyt ja osittain sen vuoksi yhteiskunnan ulkopuolelle jäänyt tai jättäytynyt erakko. Suomalaistähti lihotti roolia varten yli 20 kiloa.


38-vuotiaan Milonoffin näyttelijän ura alkoi 1990-luvulla. Hänet on nähty muun muassa Pahat pojat-, Tyttö sinä olet tähti-, Ganes-, Pussikaljaelokuva- ja Härmä-elokuvissa.

Milonoffin veljiä ovat julkisuudesta tutut Juho ja Tuomas ”Tunna” Milonoff sekä kääntäjänä työskentelevä Aleksi Milonoff. Heidän isänsä on ohjaaja Pekka Milonoff.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt