Kiti Kokkonen paljasti Silvia Modigille ovelan niksin: Näin kansanedustaja sai liian pienet housut mahtumaan sittenkin ylleen Linnaan - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Kiti Kokkonen paljasti Silvia Modigille ovelan niksin: Näin kansanedustaja sai liian pienet housut mahtumaan sittenkin ylleen Linnaan

Julkaistu: 6.12.2018 21:08

Kansanedustaja Silvia Modig halusi laittaa Linnaan saman puvun kuin aiempinakin vuosina, mutta totesi ikäväkseen, että puku on käynyt liian pieneksi.

Kansanedustaja Silvia Modig on vieraillut Linnan juhlissa vieraana jo kymmenen vuoden ajan. Hänellä on ollut useampana vuotena juhlissa yllään täsmälleen sama musta puku. Hän kaavaili laittavansa tutun puvun nytkin ylleen Linnaan.

Modig törmäsi kuitenkin varsin kiusalliseen ongelmaan: Puku oli käynyt hänelle liian pieneksi, eikä vetoketju ollut mennä lainkaan kiinni.

Kansanedustaja kirjoitti pulmastaan ennen Linnan juhlia Facebookiin. Hänelle sateli välittömästi hyvää tarkoittavia vinkkejä kavereilta ja muilta julkkiksilta.

Nyt selvisi, että parhaan vinkin antoi näppäristä nikseistään ja askartelutaidoistaan tunnettu näyttelijä-ohjaaja Kiti Kokkonen.

– En luopuisi perinteistä! Päälle vaan. Housuihin esimerkiksi saa kymmenen senttiä lisää, kun laittaa hiuspampulan napinläpeen ja sen nappiin kiinni ja jos noin ylipäätään tyköistuva kokonaisuus, niin se on vain aseista riisuvaa ja karismaattista, Tanhupallona tutuksi tullut Kokkonen kirjoittaa.

Modig kirjoitti Facebookiin noin kello kuuden aikaan torstaina, että temppu tosiaankin toimi.

– Ja näin olen saanut itseni puvun sisään. Kiti Kokkonen vinkillä housutkin saatiin kiinni. On kyllä hieman tukala olo...Mutta itsenäisyyspäivä on sen arvoista ja saan viettää sitä parhaassa seurassa ! Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille, Modig kirjoitti.

Hetkeä myöhemmin hän asteli hymyssä suin tv-kameroiden eteen kättelemään tasavallan presidentin ja rouva Jenni Haukion.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?