Pihla Viitala ihastutti syvään uurretussa smaragdinvihreässä luomuksessa – Alex-puolison asu sävy sävyyn

rac

Julkaistu:

linnan juhlat
Näyttelijä Pihla Viitala saapui Linnan juhliin yhdessä saksalaisen miehensä Alex Schimpfin kanssa.
Näyttelijä Pihla Viitala saapui Linnan juhliin yhdessä puolisonsa Alex Schimpfin kanssa. Näyttävää uraa sekä kotimaassa että ulkomailla luonut Viitala oli pukeutunut Mert Otsamon suunnittelemaan iltapukuun.

Puvun kanssa Viitala oli yhdistänyt Lovian iltalaukun sekä A. Tillanderin ja Mert Otsamon My Childhood Dreams -malliston korut.

Näyttävä pari oli valinnut ylleen samanväriset juhla-asut. Viitalan syvään uurrettu smaragdinvihreä muotiluomus oli sävy sävyyn hänen puolisonsa puvuntakin kanssa.


Muotiasiantuntijat ylistävät trendikästä valintaa.

– Puku on hyvin elegantti vintage-henkisyydessään, ja se tuo mieleen 30-luvun. Hihat ovat muutenkin palanneet juhlapukeutumiseen, muotiasiantuntija Mirva Saukkola kehuu.

– Smaragdi on värinä kaunis, muotiasiantuntija Juri Silvennoinen toteaa.

Viitalan tunnetuimpia rooleja ovat roolit muun muassa elokuvissa Käsky, Paha perhe ja Yösyöttö. Viitalan merkittäviä rooleja ovat myös suosituissa tv-sarjoissa nähdyt roolit, kuten Karppi-rikosdraaman Sofia Karpin rooli ja tuoreimpana rooli uudessa kansainvälisessä Ivalo-sarjassa.

Yksi Viitalan uran tähänastisista kohokohdista on rooli Hollywood-elokuvassa Hannu ja Kerttu: Noitajahti vuodelta 2013. Juuri kyseisen elokuvan kuvauksissa Berliinissä Viitala tapasi saksalaisen aviomiehensä Schimpfin.


Viitala on kertonut parin ensitapaamisesta Me Naiset -lehden haastattelussa. Hän kertoi Schimpfin olleen suuren tuotannon kuvauksissa autonkuljettajansa.

– Itse asiassa rakastuin autonkuljettajaani – joka kyllä teki studiolla paljon muutakin – vaikka yritin vastustaa sitä tosi pitkään. Järkyttävintä oli tajuta, että Alex oli minua viisi vuotta nuorempi. Kun hän kertoi ikänsä, en puhunut hänen kanssaan koko iltana. Siis minähän olen ihan puuma, Viitala on kertonut nauraen Me Naiset -lehden haastattelussa vuonna 2015.

Parilla on vuonna 2012 syntynyt Astrid-niminen tytär.

Viitala tekee edelleen töitä kansainvälisellä skaalalla, töitä on viime aikoina ollut muun muassa Norjassa, Lontoossa, Dublinissa ja Belgiassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt