Onko tässä Linnan tyylikkäin pari? Jasper Pääkkönen ja Alexandra-rakas edustivat häikäisevinä: ”Kuin klassista Hollywood-glamouria” - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Onko tässä Linnan tyylikkäin pari? Jasper Pääkkönen ja Alexandra-rakas edustivat häikäisevinä: ”Kuin klassista Hollywood-glamouria”

Julkaistu: 6.12.2018 20:04

Jasper Pääkkönen saapui Linnan juhliin yhdessä puolisonsa Alexandra Escatin kanssa.

Näyttelijätähti Jasper Pääkkönen, 38, saapui Linnan juhliin yhdessä puolisonsa, mallikaunotar Alexandra Escatin kanssa.

Escat varasti huomion Mert Otsamon suunnittelemassa kultaisessa luomuksessa.

Pääkkösen puoliso tutki sisään astuessaan Valtiosalia ihmeissään katseellaan. Pääkkönen selosti ovensuussa Escatille jotain ja kaksikko jutusteli matkalla presidenttiparin luo. Escat katseli kiinnostuneena ympärilleen.

Jasper Pääkkönen pukeutui Turo Tailorin pukuun, Alexandra Escat puolestaan valitsi ylleen Mert Otsamon puvun.

IS:n muotiasiantuntijat Mirva Saukkola ja Juri Silvennoinen ylistävät Alexandran olleen puvussaan tyrmäävä ilmestys.

– Huikea, huikea, huikea, Silvennoinen hehkuttaa.

– Melko yksinkertainen mutta todella näyttävä. Toki hän on näyttävä itsekin... Ja Jasper on todella komea Turossaan.

– Alexandran Otsamo-puku edustaa klassista Hollywood-glamouria. Ihana pari, mutta miksi Jasperilla smokki? Nyt ei olla leffagaalassa, Saukkola huomauttaa.

– Alexandran omat kauniit värit korostavat viileää metallisävyä.

Pääkkönen on ollut Linnassa kerran aiemmin, vuonna 2005. Pääkkösen kanssa nyt Linnaan astellut 33-vuotias Alexandra Escat on espanjalais-filippiiniläinen entinen malli. Hän aloitti uransa jo teini-iässä, kun muotialan agentti löysi hänet ostoskeskuksesta. Sittemmin hän on luonut uraa muodin ja markkinoinnin parissa.

Pääkkönen ja Escat ovat näyttäytyneet yhdessä aiemminkin. He edustivat yhdessä Pääkkösen tähdittämän Blackkklansman-elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa elokuussa.

Alexandra Escat ja Jasper Pääkkönen poseerasivat yhdessä Blackkklansman-elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa elokuussa.

Pääkkönen on ollut tänä vuonna runsaasti esillä sen jälkeen, kun Blackkklansman sai ensi-iltansa. Pääkkösellä on Spike Leen ohjaamassa elokuvassa merkittävä rooli ja hän on saanut sen vuoksi runsaasti julkisuutta myös kansainvälisesti.

Pääkkönen tunnetaan aiemmin esimerkiksi Viikingit-tv-sarjasta sekä monista kotimaisista elokuvista. Hän on voittanut parhaan sivuosan Jussi-palkinnon Leijonasydän-elokuvasta ja tähdittänyt muun muassa Pahat pojat-, Matti-, Paha maa- ja Rööperi-elokuvia. Pääkkösen ura alkoi 1990-luvun lopussa Salatut elämät -suosikkisarjasta, jossa hän näytteli nuorta Saku Salinia.

Linnan juhlien teema on tänä vuonna yhteinen ympäristö. Pääkkönen tunnetaan näyttelijän työnsä lisäksi luonnon ystävänä ja ahkerana kalamiehenä. Hän on puhunut aktiivisesti kalakantojen ja ekologisuuden puolesta.

Pääkkönen on myös rakennuttanut Helsingin Hernesaareen Löyly-saunakompleksin yhdessä kansanedustaja Antero Vartian kanssa. Vartia myi osuutensa yrityksestä Pääkköselle lokakuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?