Nyrkkeilijä Elina Gustafsson räväytti etikettiä rikkovalla nokkospuvullaan – muotiasiantuntijat tahtovat muuttaa Linnan sääntöjä

rac

Julkaistu:

Elina Gustafsson ja hänen puolisonsa Emmi Asikainen ovat Linnan seuratuimpia pareja.
Nyrkkeilyn Euroopan mestari Elina Gustafsson, 26, ja hänen puolisonsa Emmi Asikainen juhlivat Linnassa ensimmäistä kertaa.

Elina Gustafsson kukisti kesäkuussa 69-kiloisten sarjan loppuottelussa Venäjän Jaroslava Jakushninan.

Gustafsson kertoi Ilta-Sanomille jo aikaisemmin, että häntä ei nähdä itsenäisyyspäivän vastaanotolla perinteisessä iltapuvussa.

– Mä en mitään kolttua päälleni pistä! En oikeasti voi pukea hametta. Olen lopettanut niiden käytön nelivuotiaana. Kysyin silloin äidiltä, onko synttärikutsuille pakko laittaa hame, ja hän sanoi ettei ole.

Gustafssonin puku on valmistettu nokkosista. Hän sanoi IS:n haastattelussa puolisonsa olevan ekokampaaja, joten ekologisuus on luonnollinen osa parin arkea.

Jalassa hänellä oli tennarit.

– Emmikin on ekokampaaja, joten meillä on tosi paljon ekoelämää, Gustafsson sanoi.


Ilta-Sanomien muotiasiantuntijat Mirva Saukkola ja Juri Silvennoinen kuvailevat Gustafssonin asua erittäin tyylikkääksi, vaikka se rikkookin etikettiä.

– Elina Gustavssonin asu oli tyylikäs, mutta kyseenalaistaa taas perinteisen etiketin. Vaatiiko se muutosta? Mirva Saukkola pohtii.

– Minä pidin Gustafssonin lookista, mutta etiketti..... Juri Silvennoinen sanoo.

Gustafsson on noussut nyrkkeilyn huipulle pikavauhtia. Helmikuussa 2012 ensimmäistä kertaa elämässään nyrkkeilykehään noussut Gustafsson nousi Suomen mestariksi jo 2016. Samana vuonna hän iski MM-pronssia Astanassa 69-kiloisten sarjassa.


Yläpuolella olevalla videolla Elina Gustafsson saapuu linnan juhliin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt