Presidentti Sauli Niinistö ylisti rouva Jenni Haukion juhlaeleganssia: ”Upea, niin kuin aina” - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Presidentti Sauli Niinistö ylisti rouva Jenni Haukion juhlaeleganssia: ”Upea, niin kuin aina”

Julkaistu: 6.12.2018 19:05

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio vastailivat median kysymyksiin ennen Linnan juhlien alkua.

101 vuotta täyttävää Suomea juhlistetaan perinteiseen tapaan tasavallan presidentin järjestämällä itsenäisyyspäivän vastaanotolla. Presidentti Sauli Niinistö vastaanottaa noin 1700 vierasta Presidentinlinnaan. Joukossa on muun muassa poliitikkoja, viihdetaiteilijoita, urheilijoita ja ympäristövaikuttajia. Tänä vuonna juhlien teemana on yhteinen ympäristö.

Presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio tervehtivät paikalle saapunutta mediaa hetkeä ennen vastaanoton alkua. Tilaisuudessa paljastui viimein rouva Haukion koivusta valmistetusta Ioncell-kankaasta tehty iltapuku.

Presidenttipari vastaili median kysymyksiin ennen kättelyn alkamista.

– Voinko minä olla siitä jotain muuta mieltä. Onhan se upea, niin kuin aina, Niinistö kommentoi toimittajille rouva Haukion pukua.

Presidenttiparin Aaro-poika viettää itsenäisyyspäivää isovanhempien luona.

– Aaro on isovanhempien luona hoidossa, Haukio kertoi IS:lle.

Linnan juhlien yhteinen ympäristö teema näkyy tänä vuonna tilaisuuden kutsuvieraiden lisäksi myös juhlan tarjoiluissa ja koristeissa. Koristeet ovat kierrätettäviä ja ruoissa on suosittu luomutuotantoa, kotimaisuutta ja kasviksia. Myös juhlajuomat ovat ympäristöystävällisiä. Linnan viinit ovat luomua, olut valmistettu hävikkileivästä ja kahvi ja tee ilmastokompensoitua.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?