Mariska esitteli Linnan juhla -pukunsa räväkällä kuvalla: ”Wau” - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Mariska esitteli Linnan juhla -pukunsa räväkällä kuvalla: ”Wau”

Julkaistu: 6.12.2018 18:09

Mariska esitteli itsenäisyyspäivän juhla-asunsa Instagramissa ennen h-hetkeä.

Laulaja-sanoittaja-säveltäjä Mariska eli oikealta nimeltään Anna Rahikainen sai tänä vuonna elämänsä ensimmäistä kertaa kutsun Linnan juhliin. Hän julkaisi alkuillasta kuvan, jossa hän esittelee juhla-asunsa.

Kuvatekstissä Mariska kertoo vaalean pukunsa olevan muotisuunnittelija Mert Otsamon käsialaa. Juhlallisen kokonaisuuden täydentää huoliteltu nutturakampaus.

– Onnea Suomi 101! Mariska toivottaa.

Kommentoijat ovat ihastuneet Mariskan tyyliin.

– Wau! he hehkuttavat.

Mariska kertoi IS:lle marraskuussa olleensa iloisesti yllättynyt saamastaan kunniasta.

Hän kertoi olevansa hämillään, koska ei ole koskaan aiemmin ollut Linnan juhlissa vieraana. Juhliin valmistautumiseen hän suhtautui silti liikaa jännittämättä.

– Olen antanut Mert Otsamolle kohtuullisen vapaat kädet pukuni kanssa. Hän on mielettömän hieno pukutaiteilija. Toki teemme pukua yhteistyössä ja olen kärryillä siitä, mitä hän tekee, mutta sovimme, että annan hänelle kohtuullisen vapaat kädet. Hänellä on sen alan osaaminen, laulaja sanoo.

39-vuotias muusikko Mariska on luonut uraansa musiikin parissa lapsesta saakka.

Mariska on sanoittanut muun muassa Jenni Vartiaisen ja Anna Puun hittikappaleita. Mariskan Vartiaiselle sanoittama Mä en haluu kuolla tänä yönä -hitti sai vuonna 2010 parhaan kappaleen Emma-palkinnon. Säveltäjinä toimivat Vartiainen itse ja Jukka Immonen.

Keikkailusta hän on pitänyt taukoa vuoden ajan. Viimeisimpänä projektinaan Mariska on tehnyt kappaleita Leo Stillmanin ja Mira Luodin kanssa. Hiljattain hän kävi myös musiikkituottaja Jaakko Salovaaran kanssa Espanjassa kirjoittamassa musiikkia.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?