Kansanedustaja joutui pukukriisin keskelle vain päivää ennen Linnan juhlia – julkkiksilta sataa toinen toistaan nerokkaampia kikka kakkosia - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Kansanedustaja joutui pukukriisin keskelle vain päivää ennen Linnan juhlia – julkkiksilta sataa toinen toistaan nerokkaampia kikka kakkosia

Muiden muassa Paavo Arhinmäki, Maria Veitola, Li Andersson, Tommi Korpela ja Kiti Kokkonen kommentoivat humoristisesti kansanedustaja Silvia Modigin pukukriisipäivitykseen.

Julkaistu: 6.12.2018 12:13, Päivitetty 6.12.2018 15:18

– No nyt katon ainakin sitä telkkaria! Että miten sä tän ratkaisit, kirjoittaa Maria Veitola.

Vasemmistoliiton kansanedustaja Silvia Modig joutui pukukriisin keskelle vain päivää ennen Linnan juhlia. Modigin kieli poskessa tehdystä Facebook-päivityksestä käy ilmi, että hän jätti Linnan juhla -asun sovittamisen viime tinkaan vain huomatakseen, ettei puku enää sovi hänen päälleen.

Modig on pukeutunut samaan mustaan pukuun jo vuosia, eikä haluaisi nytkään poiketa linjastaan. Päivityksessään Modig kyselee ”kaverin puolesta”, joka vitsimielessä tarkoittaa sitä, että nolo ongelma koskee todellisuudessa kysyjää itseään.

– Mitä kannattaisi tehdä, Modig utelee Facebookissa.

Päivityksen perusteella naisen seuraajat ovat varsin neuvokasta porukkaa.

Niin ikään politiikasta tutut Paavo Arhinmäki ja Li Andersson ovat sitä mieltä, että saunomalla vaatteet päällä vartalosta voisi saada jokusen sentin pois.

– Painijoilta voi saada hyviä vinkkejä. Pipo päässä ja pitkät kalsarit jalassa saunomaan muutamaksi tunniksi, Arhinmäki kirjoittaa.

– Saunaan talvitakki päällä, sanoo Andersson.

Vuonna 2015 Modig somisti mustan pukunsa vihreällä rusetilla.

Myös näyttelijä Kiti Kokkosella on taskussaan näppärä kikka kakkonen.

– En luopuisi perinteistä! Päälle vaan. Housuihin esimerkiksi saa kymmenen senttiä lisää, kun laittaa hiuspampulan napinläpeen ja sen nappiin kiinni ja jos noin ylipäätään tyköistuva kokonaisuus, niin se on vain aseista riisuvaa ja karismaattista, Tanhupallona tunnettu Putous-näyttelijä kirjoittaa.

Vuonna 2016 Modig yhdisti luottopukuunsa keltaista.

Silvia Modig on edustanut Linnan juhlissa jo useana vuonna kierrätysmateriaalista valmistetussa mustassa puvussa. Päivityksestään päätellen hän haluaisi pysyä tyylilleen uskollisena tänäkin vuonna.

– James Bond taas mukana kuvioissa, kysyy näyttelijä Tommi Korpela viitaten Modigin pukuun.

Ironisesti itseensä suhtautuva kansanedustaja kuittaa Korpelalle, että hänen asullaan on tapana jakaa mielipiteitä.

– Toiselle Bond, toiselle kyyppari (tarjoilija).

Viime vuonna Modig saapui Linnaan tyylilleen uskollisena kierrätysmateriaalista valmistetussa puvussa ja mustassa rusetissa.

Muotiluomuksistaan tunnettu tv-persoona Maria Veitolakin kiinnostui Modigin pukukriisistä.

– No nyt katon ainakin sitä telkkaria! Että miten sä tän ratkaisit, Veitola kirjoittaa.

Millaisia pukukriisejä olet kohdannut ja miten niistä selvisit? Kerro kommenteissa!

Juttua korjattu klo: 14.00. Modigin asu ei ole frakki, kuten jutussa aiemmin mainittiin.

Lisää aiheesta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?