Jasper Pääkkönen tuo kauniin Alexandra-rakkaansa Linnan juhliin – tässä ovat illan mielenkiintoisimmat vieraat - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Jasper Pääkkönen tuo kauniin Alexandra-rakkaansa Linnan juhliin – tässä ovat illan mielenkiintoisimmat vieraat

Julkaistu: 6.12.2018 10:52

IS listasi Linnan juhlien kiinnostavimmat vieraat. Seuraa ainakin heitä itsenäisyyspäivän juhlahumussa.

Jasper Pääkkönen

Ensimmäisen suuren roolinsa Hollywoodissa Blackkklansman-elokuvassa tehnyt Jasper Pääkkönen, 38, saapuu Linnan juhliin yhdessä puolisonsa Alexandra Escat’n kanssa.

Jasper Pääkkösen puoliso Alexandra Escat on työskenteli vuosia mallina. Hän varttui Espanjassa ja Manilassa Filippiineillä, josta hänen äitinsä on kotoisin.

Kyseessä on toinen kerta kun näyttelijä juhlii itsenäisyyttä Presidentinlinnassa. Ensimmäistä kertaa hänet nähtiin Presidentinlinnassa itsenäisyyspäivän vastaanotolla vuonna 2005.

Linnan juhlien teema on tänä vuonna yhteinen ympäristö. Pääkkönen tunnetaan näyttelijän työnsä lisäksi luonnon ystävänä ja kalamiehenä. Hän on puhunut aktiivisesti kalakantojen ja ekologisuuden puolesta.

Petra Olli

Painija Petra Olli, 24, vaihtaa painipuvun iltapukuun juhliessaan Suomen itsenäisyyttä Presidentinlinnassa. Tuore maailmanmestari on aikaisemmin nähty Linnassa vuosina 2015 ja 2017.

Lokakuussa Petra Olli voitti alle 65-kiloisten MM-finaalissa kultaa päihittäen Kanadan Daniella Lappagen.

Mikko Paasi

Thaimaassa luolaan jääneitä poikia mukana pelastamassa ollut sankarisukeltaja Mikko Paasi, 43, ja hänen Krista-vaimonsa ovat taatusti Linnan seuratuimpia pareja.

Mikko Paasi on saanut Thaimaan korkeimman kuninkaallisen kunniamerkin ja kunniakirjan Suomen Palopäällystöliitolta erittäin uhrautuvasta ja ansiokkaasta toiminnasta.

Elina Gustafsson

Nyrkkeilyn Euroopan mestari Elina Gustafsson, 26, ja hänen puolisonsa Emmi Asikainen juhlivat Linnassa ensimmäistä kertaa. Gustafsson kertoi Ilta-Sanomille jo aikaisemmin, että häntä ei nähdä itsenäisyyspäivän vastaanotolla perinteisessä iltapuvussa.

– En oikeasti voi pukea hametta. Olen lopettanut niiden käytön nelivuotiaana, nyrkkeilijä nauroi IS:n haastattelussa.

Elina Gustafsson kukisti kesäkuussa 69-kiloisten sarjan loppuottelussa Venäjän Jaroslava Jakushninan. Arvokisamitali oli hänen uransa toinen. Linnaan Gustafsson saapuu puolisonsa Emmi Asikaisen kanssa.

Krista Pärmäkoski

Viime talven olympiakisoissa kolme mitalia saavuttanut maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski, 27, nähdään juhlatunnelmissa. Pärmäkoski kilpailee maailmacupia Norjan Beitostölenissä viikonloppuna, mutta käväisee pikaisella visiitillä Suomessa ennen kisoja.

–Käväisen Norjasta Suomessa ja menen Linnaan. Pukukin on sitä varten hankittu, Krista Pärmäkoski kertoi IS:lle viikko sitten.

Juhlat eivät sopineet toisen hiihdon olympiasankarin Iivo Niskasen aikatauluun.

Riitta Korpela

Ti-Ti Nallen äiti Riitta Korpela, 61, juhlii Linnassa jo toistamiseen. Korpelalla on riittänyt tänä vuonna kiireitä rakastetun nallehahmon 30-vuotisjuhlakiertueella.

Riitta Korpela kertoi IS:lle hänelle tulleen kiire puvun hankkimisen kanssa. Hänen iltapukunsa on suunnitellut Carita Byde. –Puvun tulee olla sellainen, missä on hyvä ja mukava olla. Ilta on kuitenkin pitkä, hän totesi.

Korpela toivoi pääsevänsä Linnassa keskustelemaan presidentti Niinistön ja rouva Haukion kanssa varhais- ja musiikkikasvatuksesta.

Antti Kaikkonen

Kansanedustaja Antti Kaikkonen, 44, saapuu Linnaan oletettavasti yksin raskaan syksyn jälkeen. Hän ja Satu Taiveaho ilmoittivat syyskuun lopussa Facebookissa eroavansa kymmenen avioliittovuoden jälkeen.

Kansanedustaja Antti Kaikkonen kertoi IS:lle hänen ja Satu Taiveahon olevan hyvissä väleissä erosta huolimatta. Toistaiseksi he asuvat saman katon alla.

Leo-Pekka Tähti

Ratakelaaja Leo-Pekka Tähden, 35, menestyksekäs vuosi huipentuu Linnan juhliin. Linnassa Tähti onkin juhlinut jo useampana vuonna, mutta yksi asia on kuitenkin tänä vuonna toisin. Aikaisempina vuosina hänen rinnallaan on nähty hänen vaimonsa Sandra, mutta toukokuussa Tähti jätti avioerohakemuksen yksin.

Suomen tunnetuin paraurheilija Leo-Pekka Tähti on voittanut pyörätuolikelauksessa peräti viisi paralympiakultaa sekä lukuisan määrän muita arvokisamitaleja.

Seuraa myös heitä:

Kansanedustaja Maria Guzenina on kuulunut jo vuosia Linnan seuratuimpiin kaunottariin. Kuva vuodelta 2015, jolloin hänen yllään nähtiin Dolce & Gabbanan luomus.

Jaana Pelkonen tunnetaan värikkäistä ja klassisen kauniista juhlapuvuistaan.

Susanna Koski kohautti viime vuonna minkkiturkkipannassaan, jossa koreili 80 000 euron koru.

Kansanedustaja Tytti Tuppurainen on ihastuttanut Linnan juhlissa erittäin tyylikkäissä asukokonaisuuksissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?