Jasper Pääkkönen tuo kauniin Alexandra-rakkaansa Linnan juhliin – tässä ovat illan mielenkiintoisimmat vieraat

Julkaistu:

Linnat juhlat
IS listasi Linnan juhlien kiinnostavimmat vieraat. Seuraa ainakin heitä itsenäisyyspäivän juhlahumussa.

Jasper Pääkkönen

Ensimmäisen suuren roolinsa Hollywoodissa Blackkklansman-elokuvassa tehnyt Jasper Pääkkönen, 38, saapuu Linnan juhliin yhdessä puolisonsa Alexandra Escat’n kanssa.


Kyseessä on toinen kerta kun näyttelijä juhlii itsenäisyyttä Presidentinlinnassa. Ensimmäistä kertaa hänet nähtiin Presidentinlinnassa itsenäisyyspäivän vastaanotolla vuonna 2005.

Linnan juhlien teema on tänä vuonna yhteinen ympäristö. Pääkkönen tunnetaan näyttelijän työnsä lisäksi luonnon ystävänä ja kalamiehenä. Hän on puhunut aktiivisesti kalakantojen ja ekologisuuden puolesta.

Petra Olli

Painija Petra Olli, 24, vaihtaa painipuvun iltapukuun juhliessaan Suomen itsenäisyyttä Presidentinlinnassa. Tuore maailmanmestari on aikaisemmin nähty Linnassa vuosina 2015 ja 2017.


Mikko Paasi

Thaimaassa luolaan jääneitä poikia mukana pelastamassa ollut sankarisukeltaja Mikko Paasi, 43, ja hänen Krista-vaimonsa ovat taatusti Linnan seuratuimpia pareja.


Elina Gustafsson

Nyrkkeilyn Euroopan mestari Elina Gustafsson, 26, ja hänen puolisonsa Emmi Asikainen juhlivat Linnassa ensimmäistä kertaa. Gustafsson kertoi Ilta-Sanomille jo aikaisemmin, että häntä ei nähdä itsenäisyyspäivän vastaanotolla perinteisessä iltapuvussa.

– En oikeasti voi pukea hametta. Olen lopettanut niiden käytön nelivuotiaana, nyrkkeilijä nauroi IS:n haastattelussa.


Krista Pärmäkoski

Viime talven olympiakisoissa kolme mitalia saavuttanut maastohiihtäjä Krista Pärmäkoski, 27, nähdään juhlatunnelmissa. Pärmäkoski kilpailee maailmacupia Norjan Beitostölenissä viikonloppuna, mutta käväisee pikaisella visiitillä Suomessa ennen kisoja.


Juhlat eivät sopineet toisen hiihdon olympiasankarin Iivo Niskasen aikatauluun.

Riitta Korpela

Ti-Ti Nallen äiti Riitta Korpela, 61, juhlii Linnassa jo toistamiseen. Korpelalla on riittänyt tänä vuonna kiireitä rakastetun nallehahmon 30-vuotisjuhlakiertueella.


Korpela toivoi pääsevänsä Linnassa keskustelemaan presidentti Niinistön ja rouva Haukion kanssa varhais- ja musiikkikasvatuksesta.

Antti Kaikkonen

Kansanedustaja Antti Kaikkonen, 44, saapuu Linnaan oletettavasti yksin raskaan syksyn jälkeen. Hän ja Satu Taiveaho ilmoittivat syyskuun lopussa Facebookissa eroavansa kymmenen avioliittovuoden jälkeen.


Leo-Pekka Tähti

Ratakelaaja Leo-Pekka Tähden, 35, menestyksekäs vuosi huipentuu Linnan juhliin. Linnassa Tähti onkin juhlinut jo useampana vuonna, mutta yksi asia on kuitenkin tänä vuonna toisin. Aikaisempina vuosina hänen rinnallaan on nähty hänen vaimonsa Sandra, mutta toukokuussa Tähti jätti avioerohakemuksen yksin.


Seuraa myös heitä:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt