Kihlaparina Linnaan! 38 vuotta kansanedustajana toiminut Pertti Salolainen vaihtoi sormuksia rakkaansa kanssa - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Kihlaparina Linnaan! 38 vuotta kansanedustajana toiminut Pertti Salolainen vaihtoi sormuksia rakkaansa kanssa

Kansanedustaja Pertti Salolainen ja hänen monivuotinen kumppaninsa Niina Koski virallistivat IS tietojen mukaan suhteensa.

Kansanedustaja Pertti Salolainen ja hänen monivuotinen kumppaninsa Niina Koski tanssivat Linnan parketilla nyt kihlaparina. Kuva Linnan juhlista 2017.

6.12.2018 10:00

– Itsenäisyyspäivä on hieno päivä kihlautua. En kuitenkaan ihan tarkkaa hetkeä sormusten vaihtoon paljasta, kansanedustaja Pertti Salolainen vahvistaa uutisen.

Pariskunta on nähty usein yhdessä Linnan juhlissa ja aina he ovat viihtyneet tanssilattialla pitkän tovin. Niin he aikovat tehdä tänäkin vuonna.

– Nyt vain sitten nautimme Linnan tunnelmasta ja tanssin pyörteistä kihlaparina, Pertti Salolainen sanoo.

Aikoinaan kahdeksan vuotta maamme Britannian suurlähettiläänäkin toiminut ja presidentin myöntämän ministerin arvonimen saanut Salolainen on ollut yhdessä terveysalalla toimivan Niina Kosken kanssa jo seitsemän vuotta.

Salolainen naurahtaakin, että oli jo aikakin vaihtaa sormuksia.

– Nyt oli korka aika laittaa suhde vakiintuneemmalle pohjalle, Salolainen huomauttaa.

Kansanedustajana peräti 38 vuotta toiminut ja ensi keväänä eduskunnan jättävä Salolainen haluaa tässä yhteydessä toivottaa kaikille hyvää itsenäisyyspäivää.

  • Katso videolta, minkälaiset tunnelmat Linnan juhlissa oli viime vuonna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?