Kimalteleva kultaluomus: Elina Kiikon juhlapuvulla painoa peräti 3,5 kiloa

Elina Kiikko edustaa Linnan juhlissa tänä vuonna kultaisessa luomuksessa.

Ministeri ja kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva ja hänen puolisonsa Elina Kiikko saapuivat Linnan juhliin hymyilevinä ja silmiin nähden onnellisina.

  • Yllä olevalla videolla Elina Kiikko IS:n haastattelussa Linnan juhlissa.

Kiikko edusti miehensä rinnalla kultaisessa, naruolkaimisessa iltapuvussa. Kimaltavin kirjailuin koristeltu pitkä puku korosti kauniisti Kiikon hoikkaa uumaa ja tummia piirteitä.

Kiikko kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa puvun painavan peräti 3,5 kiloa.

Pukuunsa Kiikko oli yhdistänyt samansävyisen käsilaukun ja vaaleat korkokengät. Korviinsa hän oli ripustanut näyttävät timanttikorvakorut.

Puku kerää ylistystä myös IS:n tyyliasiantuntijoilta kiitosta. Kritiikkiä tippui hieman liian varmasta valinnasta.

– Halter-neck on aina vaikea valinta. Puku itsessään oli kaunis, Klara Kivilahti toteaa.

– Elina on ollut yleensä yksi illan kuningattarista, mutta tänä vuonna asu ei ehkä ollut aivan yhtä näyttävä kuin aiemmin. Ehkä pieni pettymys siinä mielessä, hän jatkaa.

– Puvussa on kaunis koristeellinen kirjailu ja sävy sopi Elinalle todella hyvin. Puvun istuvuus ei tässäkään tapauksessa ollut kuitenkaan ihan kohdallaan sen yläosasta. Kampaus on pukuun nappivalinta, Kira Kosonen toteaa.

Kiikko on tunnettu tyylikkäistä asukokonaisuuksistaan Linnassa. Hän keräsi runsaasti ääniä myös IS:n kaikkien aikojen Linnan juhlien kuningatar -äänestyksessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?