Linnan juhlat

Naiset astelivat Linnaan identtisissä puvuissa – muotiasiantuntija kommentoi kärkkäästi: ”Ei varmasti jäänyt keneltäkään huomaamatta”

Julkaistu:

Suomi100
Karina Jutila ja Leena Linnainmaa saapuivat Linnan Juhliin täysin samanlaisissa iltapuvuissa.
Linnan juhlien kättelyosuudessa pieninkään erikoisuus ei jää kotikatsomolta huomaamatta. Tänä vuonna tarkkasilmäisimmät saattoivat panna merkille, kuinka kaksi kaunotarta tervehti presidenttiparia tismalleen identtisissä puvuissa.

Tutkimuslaitos e2:n johtaja Karina Jutila asteli Linnaan yllään kukkakuvioilla väritetty musta iltapuku, jossa on hento ja läpinäkyvä yläosa. Hänen kanssaan juhlaan tuli Suomen Kuvalehden politiikan toimittaja Heikki Vento.


Saman asun valitsi myös Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtaja Leena Linnainmaa. Linnainmaa yhdisti punakuvioiseen mekkoon kirkkaanpunaiset korkokengät, Jutila sen sijaan luotti mustaan sekä kenkä- että laukkuvalinnassaan.


Ilta-Sanomien Linnan juhlien muotiasiantuntijat Klara Kivilahti ja Kira Kosonen pitävät pukukaksosia epäonnisena sattumana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ei saisi ikinä myydä kahta samaa asua, itsekin vaatemyynnin parissa toimiva Kivilahti toteaa tiukasti.

– On aina epäonninen sattuma, jos tämän skaalan juhlissa nähdään kaksi identtistä pukua. Veikkasin, että molemmat puvut on ostettu ulkomailta, Kira Kosonen pohtii.

Asiantuntijoiden mukaan erityisen epäonnisen tilanteesta tekee se, että puvun kuosi on varsin silmäänpistävä.

– Puvun printti oli niin huomiota herättävä, ettei samankaltaisuus jäänyt varmasti keneltäkään huomaamatta, Kosonen toteaa.

IS:n muotiasiantuntijoina toimiva Klara Kivilahti tunnetaan pitkän linjan muotiammattilaisena, asiantuntijana ja suunnittelijana. Hänet tunnetaan myös Boutique Kaarina K:n sisäänostajana. Kivilahti on suunnitellut iltapukuja Linnan juhliin, kuten myös tänä vuonna.

Kira Kosonen puolestaan on palkittu ja huippusuosittu muoti- ja lifestylebloggaaja, jolla on sosiaalisessa mediassa kymmeniä tuhansia seuraajia.

Juttua korjattu klo 22.38: Karina Jutila ei tullut Linnan Juhliin Heikki Venton seuralaisena, vaan hän oli itse kutsuttuna juhlaan.

Juttua korjattu 8.12 klo 15.35: Leena Linnainmaa on Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtaja, ei Kauppakamarin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt