Kihlasormus lensi Linnan jatkoilla – Heikki Lampelan ja Hanna Kärpäsen illalle dramaattinen päätös: ”Rapatessa roiskuu” - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Kihlasormus lensi Linnan jatkoilla – Heikki Lampelan ja Hanna Kärpäsen illalle dramaattinen päätös: ”Rapatessa roiskuu”

Kuvassa Heikki Lampela ja Hanna Kärpänen.

Julkaistu: 7.12.2016 15:07

Asianajaja Heikki Lampela ja tämän naisystävä Hanna Kärpänen aiheuttivat kohun itsenäisyyspäivänä Linnan jatkoilla. Pariskunta kertoi versionsa jatkoista IS:lle puhelimitse.

Asianajaja Heikki Lampela saapui naisystävänsä Hanna Kärpäsen kanssa Linnan jatkoille hotelli Kämpiin myöhään tiistai-iltana. IS kertoi tiistaina, kuinka iloisella juhlatuulella ollut pariskunta aiheutti saapumisellaan melkoisen hässäkän. Sekä paikalla oleva media että muut jatkoilijat parveilivat kaksikon ympärillä ja salamavalot räiskyivät.

Lampelan ja Kärpäsen bileet jatkuivat niin ikään näyttävästi. Iltalehti uutisoi jatkojen jälkeen, että Kärpänen heitti kihlasormuksensa maahan hotelli Kämpin edessä samalla, kun he olivat poistumassa juhlista. Tämän jälkeen kaksikko lähti juhlista kuitenkin yhtä matkaa pois.

IS tavoitti Lampelan ja Kärpäsen kertomaan jatkotunnelmistaan keskiviikkona iltapäivällä. Puhelimeen vastasi Lampela, joka ilmoitti saman tien, että Hanna kommentoisi asiaa. Puhelin siirtyi Hannan käteen.

– Ilta meni oikein hyvin, olimme tuttujen kanssa liikenteessä, Kärpänen avasi illan kulkua.

Kärpänen ei kiistänyt sitä, että olisi heittänyt sormuksen kumppaninsa eteen maahan. Hän myöntää, että illan aikana tapahtui kiivastumisia.

– Rapatessa roiskuu. Minä olen räiskyvä ihminen, Kärpänen kuittaa.

Nyt pariskunnalla on suhteessaan kaikki hyvin. Eilisillan tapahtumia ei enää muistella pahalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?