Linnan juhlien paljastavimmat iltapuvut – paljasta pintaa ja syviä kaula-aukkoja! Kuka räväytti eniten? - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Linnan juhlien paljastavimmat iltapuvut – paljasta pintaa ja syviä kaula-aukkoja! Kuka räväytti eniten?

Tämän vuoden Linnan juhlissa nähtiin melko hillittyjä pukuja, mutta osa vieraista uskalsi myös räväyttää.

6.12.2016 22:53

Linnan juhlissa nähdään vuodesta toiseen upeaa pukuloistoa, ja vaikka monet luottavat maltillisiin, tummasävyisiin iltapukuihin, nähdään juhlahumussa myös astetta rohkeampia ja irrottelevampia pukuvalintoja.

Myös vuonna 2016 kättelyjonossa muutamat tunnetut naiset käänsivät katseet tyylikkäissä, mutta rohkeissa asuissaan. IS kokosi yhteen Linnan rohkeimmat puvut.

Kike Elomaa

Kansanedustaja luotti Jaana Varkki-Terhon suunnittelemaan iltapukuun. Puku on hopeansinistä samettia ja samanväristä tylliä. Puvun katseenvangitsijoina ovat korkealle kipuavat halkiot ja käsivarteen suunniteltu yllätyselementti.

Puvussa on myös hyvin antava kaula-aukko.

Jonna Järnefelt

Näyttelijä-laulaja Jonna Järnefeltillä oli yllään 20-lukua henkivä, kauniisti laskeutuva samppanjanvärinen iltapuku.

IS:n muotiasiantuntijan Maryam Razavin mielestä Järnefeltin asun läpikuultavuus ei haittaa.

– Free the nipple! Hän näytti upealta. Välillä vastaan tulee vaate, jossa ei ole mahdollista käyttää tietynlaisia alusvaatteita. Välillä taas on pakko ottaa riski ja mennä ilman. Kaikki riippuu asenteesta, kunhan osaa kantaa itsensä hyvin tilanteesta kuin tilanteesta riippumatta niin.

Susanna Koski

Kansanedustaja Susanna Koski on nähty aiemminkin Linnassa räväyttävässä tyylissä, eikä hän pettänyt tälläkään kertaa.

Kosken tummansininen mekko ei sinällään ollut kovin paljastava, mutta rokkityyliin sopivasti hänen meikkinsä oli tumma ja dramaattinen. Kosken korut ovat A. Tillanderin.

Henrietta Kekäläinen

Koodauslähettiläs Henrietta Kekäläinen saapui kättelemään presidenttiparia syvään uurretussa, olkaimettomassa kultaisessa iltapuvussa.

Puvussa oli myös halkio, joka paljasti hänen toisen säärensä.

Merja Rehn

Elinkeinoministeri Olli Rehnin Merja-vaimo juhli itsenäisyyttä mustassa, veistoksellisessa asussa. Puvun jujuna oli uskalias, syvään uurrettu kaula-aukko.

Tyylin viimeisteli harteilla ollut musta turkis.

Tytti Tuppurainen

 

Oululainen kansanedustaja Tytti Tuppurainen saapui Linnaan täysin toisenlaisessa tyylissä kuin missä hänet tavallisesti nähdään. Vaalea nainen hehkui kirkkaanpunaisessa, tiukassa iltapuvussa.

Puku paljasti rohkeasti koko selän.

Jos Instagram-kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Laura Lindstedt

Finlandia-palkinnon Oneiron-teoksellaan vuonna 2015 voittanut kirjailija Laura Lindstedt juhli Linnassa mustassa puvussa, johon oli kirjailtu kukkia. Tyköistuvan mekon erikoisuus on puvun selkäosa, joka on tehty kokonaan läpikuultavasta kankaasta.

Juttua muokattu klo 6.43: Artikkelissa ollut äänestys on suljettu ja tuloksen voit katsoa täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?