Esikoistaan odottava Jaana Pelkonen asteli Linnaan ”diskopallona” – kimalteleva paljettipuku korosti vauvavatsaa - Linnan juhlat - Ilta-Sanomat

Esikoistaan odottava Jaana Pelkonen asteli Linnaan ”diskopallona” – kimalteleva paljettipuku korosti vauvavatsaa

Kansanedustaja saapui Linnan juhliin yhdessä kihlattunsa kanssa.

6.12.2016 19:55

Kokoomuksen kansanedustaja Jaana Pelkonen, 39, saapui näyttävässä asussa itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

Raskaana oleva Pelkonen loisti kätellessään presidenttiparia hopeassa iltapuvussaan.

Hopeisin paljetein kirjailtu ja mustasta villisilkistä valmistettu puku on Teemu Muurimäen suunnittelema. Iltapuvun on ommellut Sari Hörkkö.

Pelkonen tituleerasi itseään diskopalloksi kimaltavassa ja erittäin näyttävässä puvussa.

Näyttävän puvun lisäksi Pelkosella oli Päivi Keski-Pompun suunnittelemat korut. Jalassaan hänellä oli mustat mokkanahkaiset design-korkokengät.

Pelkonen julkaisi aiemmin Instagram-tilillään kuvan tyylikkäistä ja erittäin korkeista korkokengistä, joissa hän asteli linnaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Periaatteistaan ei kannata luopua. Mitä suurempi maha, sitä korkeammat korot, Peltonen kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Pelkonen on käyttänyt samaista iltapukua jo aiemmin tänä syksynä. Huippumalli haussa –ohjelman juontaja ja muotiasiantuntija Maryam Razavin mukaan juhliin olisi suotavaa laittaa ennennäkemätön asu.

– Pelkonen näytti ihanalta vauvavatsansa kanssa Teemu Muurimäen mekossa. Ainut mikä häiritsi oli se, että hän oli käyttänyt mekkoa jo aikaisemmin Nenäpäivä-konsertissa. Itse koen, että Linnan juhliin laitettaisiin uniikki eksklusiivinen puku, kommentoi Razavi.

Jaana Pelkonen on kihloissa lentäjä Niko Ahon kanssa. He tapasivat Linnan juhlissa vuonna 2007 ja ovat sittemmin edustaneet yhdessä Linnassa.

Pelkonen on tunnettu myös juontajana ja hän on juontanut muun muassa useat euroviisut. Eduskuntaan hän nousi vuoden 2011 eduskuntavaaleissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?