Linnan upea kuningatar! Muistatko nämä Jenni Haukion Linnan juhlien tyylit?

Julkaistu: , Päivitetty:

Ykkösrouva
Rouva Jenni Haukio on edustanut Linnassa tyylikkäänä vuodesta toiseen. Äänestä suosikkipukuasi!
Rouva Jenni Haukion yllä on nähty hillittyjä, tyylikkäitä asukokonaisuuksia,

Ensimmäisissä Linnan juhlissaan vuonna 2009 rouva Jenni Haukio edusti pelkistetyssä ruskeassa iltapuvussa, jonka rintamus oli rypytetty. Rouva Haukio saapui Linnan juhliin tuoreen aviopuolisonsa Eduskunnan puhemiehenä tuolloin toimineen Sauli Niinistön kanssa.

Rouva Haukio joutui tuolloin pienoisen kohun keskelle, kun hän joi kahvia kupista, jossa oli lusikka. Hörppäys oli tapakouluttajien mukaan etikettivirhe.


Vuonna 2010 rouva Haukion yllä nähtiin musta yksiolkaiminen puku. Kiitosta sai etenkin puvun vyötärön leikkaus, joka toi esiin Haukion uuman.


2011 rouva Haukio hehkui liilassa satiinipuvussa. Olkaimettoman iltapuvun rintamusta koristivat kultakirjailut.


2012 ensimmäisissä Linnan juhlissaan presidentin puolisona Jenni Haukio edusti Paola Suhosen suunnittelemassa puvussa. Herkän iltapuvun kangasta koristivat Suomen maakuntakukat.


Presidentinlinnan remontin vuoksi presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto siirrettiin 2013 Tampere-talolle, joten pukukoodikin oli hieman arkisempi. Rouva Haukio oli valinnut tuolloin ylleen rohkean yksiolkaimisen ja polvipituisen puvun.


– Tarvitseeko minun mielipidettäni edes kuulla, se on kerrassaan upea, presidentti Sauli Niinistökin kehui puolisonsa pukuvalintaa tuolloin.

Haukio ihastutti 2014 Linnan juhlissa talvitaivaan sinisessä, Sari Nordströmin suunnittelemassa puvussa. Stylisti Ida Jokikunnas kehui tuolloin IS:lle puvun olevan raikas tuulahdus, joka sopi tummahiuksiselle Haukiolle erinomaisesti.


Viime vuonna rouva Haukio nähtiin fuksian värisessä silkki- ja pitsipuvussa, joka on hänen Linnan asuistaan kaikkein värikkäin. Asun oli suunnitellut vaatesuunnittelija Sari Nordström ja ommellut mallimestari Karina Pekola. Muotiasiantuntijat Klara Kivilahti ja Minttu Vesala kiittelivät IS:lle puvun pirteää väriä ja istuvuutta.


– Puku on mielestäni seksikäs ja naisellinen, on mukavaa nähdä Jennin yllä muutakin kuin sinistä tai turkoosia, Kivilahti sanoi IS:lle itsenäisyyspäivänä.

Ota kantaa

Mikä Jenni Haukion puvuista on upein?

2009 ruskea iltapuku 6% 2010 yksiolkaiminen puku 12% 2011 liila puku 3% 2012 sinivalkoinen printti-iltapuku 7% 2013 yksiolkaiminen, lyhyt puku 17% 2014 vaaleansininen iltapuku 28% 2015 fuksianvärinen iltapuku 27%
Ääniä yhteensä 8111

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt