Linnan juhlat

Linnan kuumin mies ehti jo breakdance-kisoihin

Julkaistu:

Jatkoilla Elastinen ei nauttinut vettä väkevämpää, sillä hän oli heti seuraavana päivänä skarppina breakdancen suomenmestaruuskisoissa.
Linnan kuumimmaksi mieheksi valittu Kimmo Laiho eli Elastinen toipui Linnan juhlahumusta tanssikisoissa. Elastinen kertoo IS:lle, että hän painui pehkuihin kahden maissa yöllä juhlittuaan itsenäisyyspäivän loppuiltaa muun muassa Saku Koivun, Ile Vainion ja Aki Riihilahden kanssa. Hän yöpyi hotelli Kämpissä, mutta lähti jo aamulla tanssikilpailuihin. Hän osallistui breakdancen suomenmestaruuskisoissa Helsingissä, kulttuurikeskus Gloriassa.

–  Tällainen pieni yllätys, Elastinen naurahtaa.

– Olen pienestä lähtien tanssinut breakdancea ja lähdin kisoihin kunnioittaakseni hiphop-kulttuuria. Tanssin yhdessä salikavereideni kanssa. Olemme kaikki taustaltamme tanssijoita.

Vaikka jatkoilla ei tullutkaan nautittua vettä väkevämpää, ilta oli Elastisen mukaan täydellinen.

– Nyt on todella ylpeä ja lämmin fiilis siitä, miten hienosti eilinen meni. Ei olisi voinut paremmin mennä.

Linnan juhlista jatkoille hotelli Kämppiin lähes juoksujalkaa siirtynyt Elastinen esitti Ylen suorassa lähetyksessä Vain elämää -hitin Naurava kulkuri, jonka jälkeen hän hyppäsi lauteille vielä uudelleen tv-kameroiden sammuttua. Ilta huipentui hänen osaltaan nimenomaan Kämpin peilisalin esiintymiseen.

– Se oli pelkkää riemua mulle ja kruunasi loistavasti koko illan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt