Linnan juhliin radikaaleja muutoksia - tanssit peruttu, lyhyet mekot tulevat

Julkaistu: , Päivitetty:

Presidentinkanslia on paljastanut itsenäisyyspäivän vastaanoton muuttuvan radikaalisti.
Tämän vuoden itsenäisyyspäiväjuhlat menevät täysin uusiksi. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio ottavat vieraat vastaan Tampere-talossa, jonka jälkeen on konsertti.Presidentti esiintyy tummassa puvussa ja rouva Haukio hyvin todennäköisesti lyhyessä leningissä. Koska on päätetty myös, ettei konsertin jälkeen tanssita, pukukoodi on miehillä tumma puku ja kunniamerkit ja naisilla todennäköisesti lyhyt leninki. Tosin pitkää leninkiä ei kielletä.


Juhlien kohokohdaksi muodostuu konsertti, josta pyritään tekemään monipuolinen. Esiintyjiä ei tosin ole vielä päätetty, mutta taustalla soittaa Tampereen Filharmonikot.


Konsertin jälkeen on vastaanotto ja buffet-tarjoilu. Presidentin kansliasta kerrotaan, ettei ruokatarjoilu ole niin valtaisa kuin aiemmin.
Kutsuttuja tulee noin 1700. Yle televisio konsertin ja osan vastaanottoa.Miltä uudistukset kuulostavat? Katoavatko Linnasta Linnan kuningattaret, kun kaunottaret jättävät iltapuvut kotiin? Aiotko katsoa Tampereen Linnan juhlia?

Ota kantaa

Ovatko Linnan juhlat pilalla?

Kyllä 44% Ei 56%
Ääniä yhteensä 9

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt