Näin Linnan jatkoilla juhlittiin - tanssia, laulua, samppanjaa ja pelinjakajana yllättävä nimi!

Julkaistu:

Kuten Linnan juhlissa, myös Linnan juhlien jatkoilla ravintola Teatterissa oli tänä vuonna huomattavasti edellisvuotta väljempi tunnelma.
Jatkojuhlissa ei syystä tai toisesta ollut viime vuoden kaltaista tungosta, vaan esimerkiksi baaritiskien jonot pysyivät maltillisina.

Monet virallisten jatkojen vieraista olivat myös paikalla vain tunnin-kahden ajan, minkä seurauksena vaihtuvuus juhlissa oli melkoinen.

Ilta Teatteri-ravintolassa sujui varsin rauhallisissa merkeissä.

Vauhdikkainta meno oli yläkerran yökerhossa, jossa esimerkiksi kansanedustajat Jani Toivola ja Jaana Pelkonen, europarlamentaarikko
Eija-Riitta Korhola, purjehtija Mikaela Wulff ja Linnan juhlat selostanut
Piia Pasanen ottivat kaiken ilon irti dj:n soittamasta musiikista.

Jatkojen halutuimpia seuramiehiä oli Jare Tiihonen alias Cheek, joka sai kirjoitella nimikirjoituksia muille vieraille aina yön pikkutunneille saakka. Nuorten naisten jatkuvasti ympäröimä Cheek poistui Linnan jatkoilta lopulta yksin hieman klo 3.30:n jälkeen.

Yksi yllättävistä yksityiskohdista Linnan jatkoilla oli, että yläkerran black jack -pöydässä pelinhoitajana toimi ohjaaja Jussi Parviaisen ex-vaimonakin tunnettu Saana Uimonen.

Perussuomalaiset kansanedustajat pitivät jatkoilla vahvasti yhtä, ja
Teuvo Hakkaraisen ja Juho Eerolan seurueessa laulu raikasikin aina yön pikkutunneille saakka.

Etenkin Hakkarainen otti jatkoista kaiken irti, sillä hän tilasi seurueelleen pullollisen samppanjaa vielä viisi minuuttia ennen valomerkkiä. Hakkarainen olikin yksi Teatteri-ravintolan viimeisistä asiakkaista.

Hän poistui ravintolasta pari minuuttia ennen aamuneljää ja käveli rautatieaseman taksitolpalle yhdessä Perussuomalainen-lehden päätoimittajan Matias Turkkilan kanssa.

Aamun pikkutunneille asti juhlivat myös
Kaija Koo, Aira Samulin, Jani Toivola, Antonio Flores ja Pekka Haavisto.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt