Riikka Lehtonen kertoo elämästään ja urastaan ISTV:n Tähden seurassa -ohjelmassa. - Lentopallo - Ilta-Sanomat

Riikka Lehtonen kertoi huikeasta urastaan ISTV:n Tähden seurassa -ohjelmassa

Suomen menestyksekkäimpiin palloilijoihin lukeutuva Riikka Lehtonen kertoi urastaan ISTV:n suorassa lähetyksessä maanantaina.

18.11. 9:44 | Päivitetty 22.11. 13:27

Neljällä eri vuosikymmenellä lentopalloa ja beach volleyta huipulla pelannut Riikka Lehtonen, 42, on marraskuun vieras Ilta-Sanomien ja Urheilumuseon yhteisesti tuottamassa Tähden seurassa -ohjelmassa.

Lehtonen ilmoitti muutama viikko sitten, että lopettaa uransa, joka alkoi 14-vuotiaana lentopallon tyttöjen maajoukkueesta ja jatkui Ranskan, Italian, Kreikan, Turkin ja muiden maiden kentillä nykypäivään saakka. Uransa loppuvuodet Lehtonen keskittyi beach volleyyn.

Hän on voittanut urallaan muun muassa lentopallon Mestarien liigan kahdesti. Kansallisia mestaruuksia hänellä on neljässä eri maassa.

Lehtonen oli toimittaja Marko Lempisen haastateltavana Urheilumuseon uusituissa tiloissa maanantaina 22. marraskuuta klo 12. Voit katsoa suorana lähetyksenä tulleen Tähden seurassa -ohjelman jälkikäteen artikkelin videolta.

Aiemmin Tähden seurassa -ohjelmassa ovat olleet vieraina Petteri Koponen, Mikael Forssell, Jari-Matti Latvala ja Toni Nieminen.

Juttua korjattu 19.11.: korjattu virheellinen kuukausi.

Lue lisää: Mitä Jari-Matti Latvalalle kuuluu? Rallimies kertoi elämästään Tähden seurassa -ohjelmassa

Lue lisää: Petteri Koponen avoimena Tähden seurassa -ohjelmassa: Messin auto, NBA-eläke ja uran kohokohdat

Lue lisää: Maaleja, maaleja ja puhetta maaleista – Mikael Forssell Tähden seurassa -ohjelmassa

Lue lisää: Toni Nieminen kertoi avoimesti elämästään uudessa Tähden seurassa -ohjelmassa

Luitko jo nämä?