Beach volley Hietsu Open 2020 – katso ISTV:stä tallenteet naisten ja miesten finaaleista! - Lentopallo - Ilta-Sanomat

Beach volley Hietsu Open 2020 – katso ISTV:stä tallenteet naisten ja miesten finaaleista!

ISTV näytti beach volleyn kotimaisen huipputurnauksen Hietsu Openin ratkaisuottelut Helsingistä suorana lähetyksenä sunnuntaina 9.8.2020. Nyt katsottavissa ovat finaalien tallenteet.

4.8.2020 16:22 | Päivitetty 10.8.2020 16:24

Beach volleyn kotimainen kärki pelasi SM-kiertueen pisteistä Helsingin Hietaniemen rannalla koko viikonlopun. Sunnuntaina otteluiden panokset olivat jo kovat, kun parit taistelivat turnausvoitoista naisten ja miesten sarjoissa.

Naisten turnauksen voitti tuttu pari Niina Ahtiainen/Riikka Lehtonen, joka kukisti finaalissa Anniina Parkkisen ja Taru Lahti-Liukkosen 2–0. Tallenne tuosta ottelusta on katsottavissa tämän artikkelin yllä olevasta videosoittimesta.

Liettualaiset Robert Juchnevic ja Arturo Vasiljev kukistivat miesten finaalissa Suomen ykkösparin Jyrki Nurminen/Santeri Sirén 2–0. Tallenne tuosta ottelusta on katsottavissa alla olevassa videosoittimessa.

Hietsu Open oli SM-kiertueen viimeinen osakilpailu ennen Tampereella järjestettävää finaaliturnausta. Helsinkiin ilmoittautui miesten sarjaa kesän ennätysmäärä pareja eli 33 ja naisten sarjaan 24 paria. Turnausviikonloppu oli Suomen suurimman biitsiseuran Hietsu Beach Volleyn vuoden päätapahtuma.

Luitko jo nämä?