Lentopallotähti Lelu Ojansivu tylytti tappiovalmentajaa ”junnutreeneistä” – Suomen maajoukkueen kapteeni vastasi kritiikkiin

Julkaistu:

Lentopallo
Suomen kapteeni Eemi Tervaportti ei allekirjoita Ojansivun kommentteja.
Suomen lentopallomaajoukkueen monivuotinen konkari Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu kritisoi Savon Sanomissa kärkkäin sanoin päävalmentaja Joel Banksin harjoituksia.

Suomen kapteeni Eemi Tervaportti ei allekirjoita Ojansivun kommentteja.

Ojansivu kuvaili Banksin harjoituksia muun muassa ”junnutreeneiksi” joissa kuusikkoharjoituksia oli liian vähän.
– Ne ovat hänen mielipiteitään. En ole juttua lukenut ja olen tullut tänne EM-kilpailuihin pelaamaan ja keskityn niihin, Tervaportti kuittasi keskiviikon lehdistötilaisuudessa.

Tervaportti on ollut Banksin harjoituksiin tyytyväinen.

– Treenit ovat kyllä parantuneet. Ei minulla ole valittamista.


Suomen maajoukkueen tulokset Banksin aikakaudella ovat jättäneet paljon toivomisen varaa, sillä Suomi voitti ainoastaan yhden ottelun ja hävisi 18.

Tervaportin mukaan päävalmentajalla on joukkueen täysi luottamus.

– Joukkue on ottanut hänet hyvin vastaan. Täysi luotto on eikä ole mitään ongelmia. Yhdessä tässä ollaan, Tervaportti totesi aiemmin harjoitusten jälkeen.

Banks nimettiin Suomen päävalmentajaksi huhtikuun lopussa ja ensimmäiset maaottelut olivat jo kuukauden päästä. Aikaa uuteen joukkueeseen tutustumiseen sekä pelifilosofian sisäänajoon jäi vähän.

Pelillisesti Suomi on mennyt kesän aikana eteenpäin, mutta se ei ole vielä näkynyt tulostaululla.

– Totta kai hän tuli haastavaan tilanteeseen ja meillä on ollut paljon haasteita. Hän on kuitenkin ajan kanssa päässyt paremmin sisään tähän touhuun.

Tervaportin mukaan joukkueessa vallitsee hyvä henki ennen torstaina alkavia EM-kilpailuja.

– Ihan hyvä tunnelma. Menneet ovat menneitä ja taas alkavat tärkeät pelit. Kaikki ovat valmiita ja innokkaina pelaamaan. Torstaina sitten täysi rumba päälle. Pyrimme lohkosta totta kai jatkoon.

Suomi pelaa EM-kilpailujen alkulohkonsa Ljubljanassa ja aloittaa kisaurakkansa torstaina Pohjois-Makedoniaa vastaan. Lohkon muut vastustajat ovat alkulohkon isäntämaa Slovenia, Venäjä, Valko-Venäjä ja Turkki.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt