Venäjälle lähtenyt Tuomas Sammelvuo joutui lentopallosotkun keskipisteeseen – otti vihdoin kantaa kohuun

Julkaistu:

lentopallo
Tuomas Sammelvuon siirto Venäjän lentopallomaajoukkueen päävalmentajaksi on puhuttanut Suomen urheilupiirejä viime päivät.
Suomen lentopallomaajoukkueen mahalasku uuden päävalmentajan Joel Banksin alaisuudessa on ollut surullista seurattavaa. Alkuviikosta kuhina lentopallomaajoukkueen ympärillä sai uutta bensaa liekkeihin, kun selvisi, ettei Lentopalloliitto saanut kopeekkaakaan Tuomas Sammelvuon siirryttyä Venäjän päävalmentajaksi kesken kauden.
Nyt siirtosaagaan on laittanut oman lusikkansa myös itse pääkohde Sammelvuo. Venäjän päävalmentaja julkaisi Twitterissä pitkän taustoituksen lähdöstään ja siitä, miksi liitto jäi ilman korvausta.

– Infosin lentopalloliiton johtoa koko ajan asioiden etenemisestä ja kun alkoi näyttää, että olen lähellä sopimusta. Kysyin, onko minulla vihreä valo edetä neuvotteluissa, johon sain puheenjohtajalta vastauksen, että on. Sen sijaan yhteistyöneuvotteluihin liittojen väliltä tuli hankaloittava piirre, kun Keijo Säilynojan työt lentopalloliitossa loppuivat, sillä hänellä oli erittäin suorat kontaktit Venäjän lentopalloliiton kanssa. Itse taas koin, että olen valmentaja ja liittojenväliset neuvottelut eivät suoraan minulle kuulu. Halusin keskittyä tekemään työni hyvin.

Lue alta koko Sammelvuon teksti:
Lentopalloliiton toimitusjohtaja Keijo Säilynoja joutui jättämään paikkansa keväällä ja hänen tilalleen on nimetty Seppo Siika-aho.

Lentopalloliitto on ollut alkuviikon kovassa myllytyksessä, kun miesten joukkue on hävinnyt viikonlopun olympiakarsintaturnauksen jälkeen 14 ottelua peräkkäin Sammelvuon jätettyä paikkansa. Tiistaina tuli tieto liiton 700 000 euron pysyvästä säästötarpeesta sekä 3–4 henkilön vähentämistarpeesta yt-neuvottelujen yhteydessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt