Lentopallon Kultainen liiga tulee taas – katso tiedotustilaisuus suorana ISTV:ssä! - Lentopallo - Ilta-Sanomat

Lentopallon Kultainen liiga tulee taas – katso tiedotustilaisuus suorana ISTV:ssä!

Lentopallon Kultainen liiga tulee taas tänäkin kesänä. Katso sen tiedotustilaisuus Tampereelta suorana ISTV:ssä torstaina 2.5.2019 kello 10 alkaen.

30.4.2019 15:16 | Päivitetty 2.5.2019 9:35

Lentopallon maajoukkuetason Kultaisen liigan avausottelut pelataan Tampereella Hakametsän hallissa lauantaina 25.5.2019. Ensin naisten maajoukkue kohtaa Espanjan ja heti perään miehet pelaavat Ukrainaa vastaan.

Torstaina 2.5. klo 10.00 järjestetään Tampereella Kansi Visit Centerissä tiedotustilaisuus, jota voit seurata suorana lähetyksenä ylle avautuvasta videoruudusta tai Ruudun kautta.

Tiedotustilaisuudessa haastateltavina ovat naisten maajoukkueen päävalmentaja Tapio Kangasniemi ja Lentopalloliiton uusi toimitusjohtaja Seppo Siika-aho.

Mielenkiintoisia aiheita tilaisuudessa ovat myös Hakametsän jäähallin kehityskuviot kohti palloiluhallia ja Tampereelle rakennettavan Kansi ja Areenan esittely.

Tilaisuuteen saadaan lisäksi videotervehdys Suomen miesten lentopallomaajoukkueen uudelta päävalmentajalta Joel Banksilta.

Vuoden 2019 Kultaisen liigan muut Suomen kotiottelutapahtumat ovat tuplamaaottelut keskiviikkona 12.6. Hämeenlinnassa ja lauantaina 15.6. Mikkelissä. Ruutu näyttää kaikki Suomen kotiottelut suorina lähetyksinä palvelun tilaajille.

Luitko jo nämä?