Löytyikö Tuomas Sammelvuolle seuraaja? ”En kieltäydy, jos kysytään”

Julkaistu:

Lentopallo
Ettan valmentaja Olli Kuoksa ei kieltäydy maajoukkuepestistä, jos kysytään.
Oulun Etta ei pystynyt keskiviikkona tekemään historiaa, vaikka lähellä se oli. Kuusi kertaa aiemmin toinen seura oli johtanut lentopallon miesten Mestaruusliigan loppuottelusarjaa voitoin 3–0, ja aina tämä toinen joukkue oli voittanut neljännenkin ottelun.

Ettalla oli keskiviikkona mahdollisuus katkaista VaLePan voittosarja loppuotteluissa. Etta johti kotikentällään neljättä loppuottelua erin 2–1 ja neljättä erää kuudella pisteellä. Lopulta kuitenkin Olli Kuoksan valmentama joukkue joutui taipumaan viidessä erässä.

Kuoksan on huhuttu olevan Tuomas Sammelvuon seuraaja A-maajoukkueen päävalmentajana. Sammelvuo siirtyi Venäjän päävalmentajaksi.

– En kommentoi. Minulla on sopimus Ettan kanssa. Mutta en kieltäydy, jos kysytään, Kuoksa sanoi.

Ettan parhaat pelaajat saattavat kiinnostaa ulkomaalaisia seuroja, mutta ainoa varma lähtijä on uransa lopettava Anssi Hakala. Hakalan 15:s kausi päättyi hopeaan, ja se oli hänelle uran toinen mitali. Vuonna 2010 tuli mestaruus oululaisen Sun Volleyn paidassa.

– Kyllä hopea merkitsee minulle ja varmasti muillekin tässä joukkueessa paljon, vaikka juuri nyt se ei lämmitä. Samat jätkät ovat olleet 3–4 vuotta kavereina, ja koko ajan on vähitellen petrattu, Hakala sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt