Entinen huippupelaaja Seppo Siika-aho Lentopalloliiton toimitusjohtajaksi

Julkaistu:

Lentopallo
Lentopalloliiton hallitus nimesi Keijo Säilynojan seuraajan tiistain kokouksessaan.
Lentopalloliiton uusi toimitusjohtaja on Seppo Siika-aho, jonka liiton hallitus nimesi tehtävään tiistain kokouksessaan. Liitto tiedotti valinnasta keskiviikkona.

– Lentopalloliitossa on tapahtunut paljon henkilövaihdoksia lyhyessä ajassa. Tämä on nyt paikka, missä asioita voi miettiä tuoreella tavalla, mutta samaan aikaan täytyy pitää katse pallossa ja huolehtia siitä, että tärkeät asiat tulee hoidettua, Siika-aho kertoi tiedotteessa.

Ennen häntä toimitusjohtajana työskenteli Keijo Säilynoja. Tieto Säilynojan lähtemisestä tuli julkisuuteen pari viikkoa sitten. Tällä viikolla liiton huippu-urheilun hallintopäällikkö Jaana Laurila irtisanoutui tehtävistään.

– En tietenkään voi vielä tietää liiton asioista paljon, mutta haluan keskustella kaikkien liiton ihmisten kanssa ja myös niiden kanssa, jotka ovat liitosta lähteneet, Siika-aho, 49, kertoi.

Siika-aho pelasi maajoukkueessa 1990-luvun alkupuolella. SM-sarjassa hänelle kertyi 131 ottelua Pieksämäen NMKY:ssä ja Jyväskylän Metso-Lentiksessä, mutta hän lopetti uransa varhain selkävamman vuoksi. Hän työskenteli viimeksi yrityssektorilla kumppanimyynnin ja palvelukehityksen parissa.

Lentopalloliitolla riittää vielä muutakin rekrytoitavaa, kun miesten maajoukkueen päävalmentaja Tuomas Sammelvuolle pitää löytää korvaaja. Liiton tiedotteen mukaan valinta on loppusuoralla ja julkistetaan lähiaikoina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt