VaLePa jyräsi – löi Savo Volleyn lattiaan

Julkaistu:

Lentopallo
Sunnuntaina VaLePa jyräsi kotikentällään Sastamalassa Savo Volleyn erin 3–0, eikä tahti muuttunut miksikään lentopallon Mestaruusliigan toisessa välieräottelussa tiistaina Siilinjärvellä.
VaLePan voitto kirjattiin erin 25–19, 25–14, 25–16. Luvut kertovat oleellisen vieraiden ylivoimaisuudesta. Näin puolustava mestari VaLePa johtaa tasaiseksi ennakoitua sarjaa voitoin 2–0.

VaLePan apuvalmentaja Janne Kangaskokko näki ylivoimaisuuden syyksi enemmän oman joukkueen tason nousun kuin että Savo Volley olisi pelannut normaalia heikommin.

– Pelasimme vielä paremmin kuin kotipelissä. Vastustajalle ei jäänyt mitään saumaa päästä peliin mukaan. Itsevarmuutemme on nyt huipussaan, tekeminen on rentoa ja tehokasta, Kangaskokko sanoi.

Hakkuri Urpo Sivula teki vieraille 18 pistettä, yleispelaaja Erik Sundberg tuki 12 pisteellä. Savo Volleyn tehokkain oli Andrus Raadik 11 pisteellä.

VaLePan ylivoimaisuudesta saa hyvän kuvan tilastoista. Sen hyökkäysten onnistumisprosentti oli peräti 64, kun Savo Volleyn vastaava luku oli vain 36. Torjuntapisteet VaLePa voitti 12–5.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt