Tellervo Koivisto kukitti 100-vuotiaan lentopalloilijan – myös presidentti Mauno Koiviston pelipaita nostettiin kattoon

Julkaistu:

Lentopallo
Edesmenneen presidentti Mauno Koiviston ja 100-vuotiaan Jaakko Estolan pelipaidat nostettiin hallin kattoon. Tellervo Koivisto oli paikalla seremoniassa.
Kaksi lentopallojoukkue Sikariportaan merkkipelaajaa, edesmennyt presidentti Mauno Koivisto ja joulukuussa 100-vuotta täyttänyt Jaakko Estola saivat kunnianosoituksen Pasilan urheiluhallilla keskiviikkona.

Kaksikon pelipaidat ripustettiin kattoon SM-kisojen yhteydessä pidetyssä seremoniassa. Koivisto pelasi Sikariportaassa numerolla yksi, Estola numerolla yhdeksän.

Rouva Tellervo Koivisto kunnioitti tapahtumaa läsnäolollaan. Koiviston vierailu tapahtumassa oli yllätys Estolalle. Kun Koivisto saapui halliin, moni vanha tuttava tervehti häntä lämpimästi. Koivisto kommentoi lyhyesti IS:lle, että paikalla alkaa olla jo paljon tuttuja.

– Käyn täällä pari kertaa vuodessa, Koivisto sanoi.

Paikka on Koivistolle tuttu pitkältä ajalta, sillä hänen puolisonsa ehti pelata Sikariportaassa vuosikymmeniä. Mauno Koivisto kävi joukkuetovereidensa peleissä silloinkin kun ei enää itse pelannut.

Koivistolle ja Estolalle soitettiin hallilla fanfaari ennen kuin paidat nostettiin ilmaan. Kaksikko kukitettiin, ja he saivat muilta läsnäolijoilta raikuvat aplodit.

Estola pelaa tänään keskiviikkona lentopallon SM-mitaleista 84-vuotiaiden SM-turnauksessa Pasilan Urheiluhallissa Helsingissä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt