Lentopallo

Beach Volley SM: Helsinki Open 2018 – suora lähetys ISTV:ssä juuri nyt!

Julkaistu:

beach volley
ISTV näyttää lauantaina ja sunnuntaina vapaasti katsottavana suorat lähetykset beach volleyn eli rantalentiksen SM-osakilpailusta Rautatientorilta aivan Helsingin ytimestä.
Hietsu Beach Volley (HBV) tuo rantalentiksen nyt kolmantena vuonna peräkkäin kansan keskuuteen Helsingin keskustaan, kun se rakentaa Rautatientorille valtavan hiekkakentän. Se toimii 14. ja 15.7.2018 pelattavan LähiTapiola Helsinki Open -turnauksen pääkenttänä.

Monikameratuotanto välieristä ja finaaleista Rautatientorilta on käynnissä tänään noin kello 11–18.
  • Lähetys näkyy tämän artikkelin yllä pääkuvan paikalla näkyvässä ruudussa.
Sunnuntain lähetyksestä tulee myöhemmin tallenne Ruutuun. Löydät sen täältä.


Turnaukseen osallistuvat Suomen parhaat beach volleyn pelaajat pois lukien ensi viikon EM-kisoihin valmistautuvat maajoukkuenaiset.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On upeata päästä pelaamaan aivan pääkaupungin ytimeen. Suomen mittakaavassa täällä on ainutlaatuinen turnaus ja tunnelma, Jyrki Nurminen kuvailee HBV:n tiedotteessa.

Nurminen sijoittui parinsa Santeri Sirénin kanssa keväällä pronssille Euroopan kiertueen CEV:in satelliittiturnauksessa. Nurminen/Sirén on yksi turnauksen voittajasuosikeista ja Suomen kansainvälisesti menestynein pari miehissä.

– Haluamme tuoda vauhdikkaan ja viihdyttävän lajin keskelle kesäistä Helsinkiä ja tarjota elämyksiä niin pelaajille kuin katsojille. Turnaus toteutetaan täysin talkoovoimin, kertoo järjestävän seuran Hietsu Beach Volley ry:n puheenjohtaja Pekka Törmä tiedotteessa.

Lisätietoja tapahtumasta löydät HBV:n sivulta. Itse tapahtumaan Rautatientorille ja Hietsun kentille on yleisöllä vapaa pääsy.


Beach volley on parasta lämpimässä säässä. Helsinkiin on ennustettu viikonlopuksi jopa hellelukemia. Ajankohtaisen sääennusteen löydät IS:n Supersäästä tästä.

Tapahtuman alustava aikataulu on seuraava (HUOM: ISTV:n lähetykset eivät kata kaikkia otteluita):
  • Su 15.7. klo 9–11 Puolivälierät: Rautatientori ja Hietsu
  • Su 15.7. klo 11–15 Välierät: Rautatientori
  • Su 15.7 klo 15-> Finaalit: Rautatientori
Artikkelia muokattu 10.7.2018: Sunnuntain kisa-aikataulu ja siten myös suoran lähetyksen aikataulu aikaistuivat tunnilla. Lähetys välieristä alkaa jo kello 11.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt