Lentopallo

Liigatulokas lähtee järeästi liikkeelle – hakee menestystä tähtihakkurin johdolla

Julkaistu:

Lentopallo
Tuore fuusioseura Savo Volley on lähdössä lentopalloliigaan hurjalla ryminällä.
Ilta-Sanomien saamien tietojen mukaan Savo Volley on hankkinut johtotähdekseen maajoukkueen pääiskijän Olli-Pekka Ojansivun.

Tiettävästi hurja pallontappaja on tehnyt pitkän sopimuksen kovin tavoittein starttaavan seuran kanssa.

Ojansivun värväämistä voidaan pitää kaikkien aikojen kaappauksena suomalaisessa lentopallossa.

Se nostaa Savo Volleyn heti ensimmäisellä kaudella vahvaksi haastajaksi kotimaan kenttiä dominoivalle Vammalan Lentopallolle. Ojansivu lisää seuran markkina-arvoa paitsi peliesityksiensä myös värikkään persoonansa ansiosta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuopioon asettuva Ojansivu, 30, on nähty ennenkin savolaisympyröissä. Hän rakensi uraansa Pielaveden Sammossa 2007–09 ja lähti mestaruusvuoden jälkeen kansainväliselle kierrokselle.

Värikäs hakkuri on takonut palloa Kreikassa, Ranskassa, Turkissa, Venäjällä, Romaniassa ja Iranissa.

Hän sai poikkeuksellisen rahakkaan tarjouksen myös Brasiliasta, mutta siirto kariutui silloisen seuran Kokkolan Tiikerien vastustuksen takia.

Ojansivu pelasi Tiikereissä kolme ja puoli kautta. Hän tahditti joukkueen kolmeen mestaruuteen ja nousi kaupungissa suureksi sankariksi. Huuman keskellä Kokkolan nimeksi ehdotettiin jo Lelulandiaa.

Savo Volleyn koostumus on herättänyt lentopallopiireissä poikkeuksellisen suurta mielenkiintoa. Tiettävästi kunnianhimoista projektia lähdetään toteuttamaan Jukka Tuovisen valmennuksessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt