Olli-Pekka Ojansivu antoi näyttöjä Mauro Berrutolle

Julkaistu:

Suomen lentopallomaajoukkueen pirtein Serbiaa vastaan oli Olli-Pekka Ojansivu. Vaihdosta kentälle tullut hakkuri takoi kolmannessa erässä kuusi pistettä.

Ojansivu ei ole päävalmentaja Mauro Berruton luottamusta nauttinut, sillä hän on unohtunut Suomen pelin kangerrellessakin vaihtopenkille.

Suomen joukkueen kuopus Ojansivu, 21, ei heiluttele kapinalippua. On valmennusjohdon tehtävä ratkaista, kuka saa peliaikaa ja kuka ei.

- Avauskokoonpanoon pääsyä tulee ajateltua, mutta ei ääneen uskalla mitään sanoa. Ei sitä koskaan tiedä, mitä tapahtuu, kun Maurosta on kysymys, Ojansivu sanoi.

Berruto kertoi Serbia-pelin jälkeen "vakavasti miettivänsä Ojansivun peluuttamista" Suomen viimeisessä ottelussa Italiaa vastaan.

Ojansivu otti mallia verkon toisella puolella palloja 13 pisteen edestä mättäneestä serbihakkuri Ivan Miljkovicista. Tämä pelaa ensi kaudella Olli Kunnarin seurakaverina Olympiakosissa Kreikassa, jonne myös Ojansivu suuntaa, PAOK Salonikiin.

- Hienoa päästä pelaamaan tuollaista kaveria vastaan, Ojansivu ihasteli.Päävalmentaja Berruto antoi joukkueelleen täyden tunnustuksen yrittämisestä.

- Näin, että jokainen yritti kaikkensa.

- Sitten omat ja muidenkin tekemät virheet alkoivat painaa hartioita, Berruto viittasi ottelun saksalaisen päätuomarin Frank Garthoffin kyseenalaisiin tuomioihin.