Suositun tubettajan videosta nousi kohu – huutaa ja pahoinpitelee koiraansa

Julkaistu:

Somekohu
Youtube-tähti Brooke Houts on joutunut somekohun keskelle julkaistuaan Youtube-tilillään videon, jossa hän pahoinpitelee lemmikkiään.
Yhdysvaltalainen Youtube-tähti Brooke Houts, 20, on menettänyt paljon seuraajia ja saanut aikaan somekohun julkaistuaan Youtube-kanavallaan videon, jossa tähti lyö koiraansa, uutisoi People. Videolla nähdään myös, miten Houts huutaa koiralleen ja sylkee tämän päälle.

Tiistaina julkaistu video on johtanut poliisitutkintaan Los Angelesissa. Houts itse kertoo seuraajilleen jo nyt poistetulla videolla, että yrittää vain pilailla Sphinx-nimisen dobermanninsa kanssa.

Kun koira videolla innostuu ja hyppää kuvaan Houts silmin nähden suuttuu ja läpsäisee koiraa päähän.

Toruminen jatkuu ja Houts komentaa koiran maahan samalla sylkäisten tämän päälle.

Video on sittemmin poistettu Houtsin youtube-kanavalta, mutta monet olivat jo ehtineet jakaa sitä eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Vain muutama tunti poiston jälkeen Houts julkaisi samasta videosta editoidun version, mutta poisti sen saamansa negatiivisen palautteen vuoksi.

– Tämä kuvottaa minua. Brooke Houts pahoinpitelee koiraansa saadakseen siltä kiintymyksen osoituksia. Tämä tekee minut vihaiseksi, eräs Twitter käyttäjä kirjoittaa jakamansa videon ohessa.

– En aio valehdella. Olen valmis hakemaan tuon dobermannin itse, jos tuota koiraa ei viedä pois Brooke Houtsin kodista. En edes vitsaile. Elämiä ei pitäisi koskaan kohdella tuohon tapaan, kirjoittaa toinen videon nähnyt Twitterissä.
Kritiikkiä saatuaan Houts julkaisi keskiviikkona Twitterissä anteeksipyynnön, jossa pahoitteli käytöstään.

– Mikään mitä sanon ei saa heitä, jotka haluavat uskoa minun olevan paha ihminen lopettamaan uskomistaan siihen. Pyydän anteeksi jokaiselta, johon video on vaikuttanut negatiivisesti, Houts kirjoittaa julkaisussaan.

– En aio pelata ”uhrikorttia” tai mitään sellaista, mutta haluan korostaa, että olen harvoin yhtä tuohtunut kuin kyseisellä videolla. Kupliva, iloinen ja onnellinen Brooke, jonka näette useimmiten videoillani on yleensä todenmukainen esitys minusta. On selvää, että olen tällä videolla turhautunut, Houts kirjoittaa ja lisää, ettei yritä oikeuttaa käytöstään.
– Olisko minun pitänyt olla niin vihainen kuin olin videolla? Ei. Olisiko kannattanut huutaa koiralle? Ei. Joka tapauksessa, kun 34 kiloinen dobermannini hyppii naamalleni suu auki, teen kuten jokainen koiranomistaja tekisi ja näytän sille, että sen käytös ei ole hyväksyttävää, Houts kirjoittaa.

Houts vakuuttaa, että hänellä ja koiralla on ”rakastava suhde”.

– Se haluaa vain olla vierelläni, halia minua ja olla lähelläni, mitä rakastan, Houts kirjoittaa.

– Rakkauteni sitä kohtaa on ääretöntä. Teen päivittäisessä elämässäni kaikkeni varmistaakseni, että se elää niin onnellista elämää kuin suinkin mahdollista. Olen pahoillani, että käytökseni tuona hetkenä ei heijastanut sitä.

Houts pyytää julkaisussaan seuraajiltaan mahdollisuutta todistaa, että hän on sanansa mittainen. Hän myös kirjoittaa, ettei koskaan satuttaisi ainuttakaan eläintä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt