Aamu-tv:n kyseenalainen tempaus tyrmistyttää: nainen meni naimisiin koiransa kanssa suorassa lähetyksessä – huoli eläimestä heräsi

Julkaistu:

britannian aamu-tv
Britannian aamu-tv:n uusin tempaus on saanut katsojilta tyrmistyneen vastaanoton. Monen mielestä hääseremonia, jossa nainen asteli alttarille koiransa kanssa, oli pohjanoteeraus.
Britannian aamu-tv:n katsojat hieraisivat aiemmin tällä viikolla silmiään, kun ohjelmassa nähtiin tavallisuudesta poikkeavat häät. This Morning -ohjelmassa nähtiin, miten nainen nimeltä Elizabeth Hoad asteli alttarille koiransa, kultainennoutaja Loganin kanssa. Suorassa lähetyksessä nähtiin naisen ja koiran hääseremonia, johon kuului vihkiminen ja valojen vannominen.

Elizabethin ja Loganin ”vihkimisen” suoritti tv-persoona Alison Hammond. Hän pyysi aluksi vieraita nousemaan seisomaan, kun morsian asteli alttarille, jossa Logan jo nuuski maata innokkaasti.

Morsiamen saavuttua Hammond kertoi Elizabethin ja Loganin suhteesta ja korosti, että ”avioliiton” myötä Elizabeth sitoutuisi lenkittämään Logania ja tämä sitoutuisi kävelemään hihnassa emäntänsä viemänä. Hammond myös pyysi yleisöä puhumaan tai haukkumaan, mikäli heillä oli jotain ”liittoa” vastaan tai vaikenemaan iäksi.

Seremonian lomassa kuultiin Hammondin ja vieraiden huvittuneita naurunhörähdyksiä, kun he yrittivät pidellä pokkaansa koiramaisten valojen aikana. Elizabeth sen sijaan pysyi vakavana ja vaikutti hetkittäin jopa hyvin liikuttuneelta.
Kultainennoutaja Logan oli puettu tilaisuuteen juhlallisesti tummaan takkiin. Seremonian loppupuolella se sai päähänsä mustan hatun, josta koira ei vaikuttanut olevan kovin innoissaan. Vihkisormukseksi Loganille laitettiin tassuun ranneke.

– Annan sinulle tämän rannekkeen merkkinä siitä, että olet elämäni ykköskoira. Lupaan viedä sinut päivittäisille kävelyille ja annan kaiken sen, mitä koiranherkkukaapissani on sinulle. Ja kaikki ne halit sohvalla, jaan kanssasi, Elizabeth lausui ääni väristen.

– Logan, istu. Hyvä poika, hän käski koiraansa seremonian aikana.

– Et näytä kovin onnelliselta, emäntä huomasi jossakin vaiheessa koiraansa katsoessaan.

– Julistan teidät nyt koiraksi ja naiseksi, Hammond päätti seremonian.


The Mirrorin mukaan Elizabeth kertoi This Morningin lähetyksessä, että hän päätyi menemään naimisiin koiransa kanssa, sillä hänen aiemmat suhteensa olivat kaikki kariutuneet. Hän myönsi olleensa kihloissa neljästi ja käyneensä 221 treffeillä tuloksetta.

Lopulta Elizabeth luovutti miesten suhteen ja keskittyy nyt vain rakkaaseen koiraansa.

– Tuntuu, että meidät oli luotu toisillemme. Hän on pelastanut minut ja minä olen pelastanut hänet. Olin rikki ennen kuin sain hänet, Elizabeth kertoi Logan-koirastaan.

Katsojat järkyttyivät

This Morning -ohjelman erikoinen tempaus aiheutti välittömästi kiivaan keskustelun Twitterissä. Katsojat tyrmistyivät nähdessään, että aamu-tv:n lähetyksessä leikittiin häitä koiran ja naisen välillä. Twiiteissä todettiin, että ohjelma teki suuren virheen näyttäessään suorassa lähetyksessä kyseenalaisen seremonian ja että ohjelman tekijöiden arvostelukyky oli pettänyt pahemman kerran.

Muun muassa näin tempausta kommentoitiin:

– Ei söpöä. Tuo on aivan vi*** häiriintynyttä.

– Tuolla naisella on selvästi mielenterveysongelmia ja tämä on halventavaa. Pidän yleensä ohjelmasta, mutta tämä ei ole hauskaa vaan itseasiassa aika surullista.

– Olen nuori näyttelijä ja elokuvantekijä ja minusta olisi mahtavaa saada esille ahkeraa ja väsymätöntä työtäni edes yhden minuutin ajan kansalliseen televisioon ja te olette juuri täyttäneet neljä minuuttia naisen naitua koiransa.


– Mitä tälle ohjelmalle tapahtuu? Se uppoaa uusiin syvyyksiin. Tuo nainen voi olla melko haavoittuva, hänen koiraparastaan puhumattakaan. Tsempatkaa.

– Minusta tämä koko asia oli todella kiusallinen. Varmasti teillä on vastuu pitää huolta Elizabethista. Tämä on roskatelevisiota pahimmillaan.

– Kuka antoi tälle luvan ja luuli, että se oli hyvä idea?

– Eikö tuo ole laitonta?

– En tiedä kumpi on pahempaa. Että nainen nai koiransa vai että te näytätte sen suorassa lähetyksessä.

Osa kommentoijista kantoi myös suurta huolta Logan-koiran turvallisuudesta.

– Eikö ole jotain eläintensuojelujärjestöä, joka voisi pelastaa tuon koiran?

– Toivon, ettei tämä ole totta. Olen aidosti huolissani tuon koiran turvallisuudesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt