Kurre sai koirasta uuden karvaisen kaverin – 13-viikkoinen labradorinnoutaja sulattaa sydämiä somessa

Westerlundin perheen edellinen koira kuoli kaksi vuotta sitten.

Laulaja Kurre Westerlund ja labradorinnoutaja Miss Coco viettävät ansaittua kesälomaa Kuopion Tahkolla.

11.7.2019 19:32

Kurre ja Kirsi Westerlundin perhe on kasvanut. Uusi perheenjäsen on 13 viikkoa vanha Miss Coco, joka on ruskea labradorinnoutaja.

– Edellinen koiramme kuoli kaksi vuotta sitten ja silloin päätimme, ettemme ottaisi enää koiraa, kesäiseltä saunareissulta tavoitettu Kurre Westerlund kertoo.

Perheen edellinen koira oli bichon havanese. Sitä ennen perheeseen kuului musta labradorinnoutaja. Vähän aikaa oltiin ilman koiraa, mutta kohta Kurre alkoi taas kaivata karvaista kaveria.

– Minuun iski kova labbis-kuume. Mitään ei kuitenkaan tehty ennen kuin sama kuume iski Bellaan ja Kirsiin.

Kun tytär ja vaimokin halusivat koiran, valinta osui tällä kertaa ruskeaan labradorinnoutajaan.

– Olen kuullut, että ruskeat labbikset ovat vähän pidättyväisempiä kuin mustat. Samoin on sanottu, että mustat olisivat kovempia uimaan kuin ruskeat, Kurre toteaa.

Labradorinnoutaja on perheen suosikkirotu ja he halusivat nimenomaan narttukoiran.

– Labradori on ihmisrakas ja viimeiseen asti ystävällinen. Ihana Coco on hurmannut meidät kaikki. Katson tässä juuri, miten Coco kahlaa tuossa järvenrannassa, mutta vielä se ei ole uskaltanut pulahtaa uimaan.

Eilen kesälomansa Tahkolla aloittanut Kurre on lisännyt Instagram-tililleen kuvan, jossa hänen ja Cocon seurana ovat myös perheen lapset Bella, 19, ja Rock, 16. Lapsia ei ole nähty julkisuudessa nyt muutamaan vuoteen.

– Bella seurustelee ja valmistautuu kirjoittamaan syksyllä yo-kokeessa englannin. Muut aineet hän suorittaa ensi keväänä.

Bella vietti vuoden Amerikassa vaihto-oppilaana ja osallistuu yo-kokeeseen sen takia nyt. Rock aloittaa syksyllä lukion, mutta sitä ennen hän pääsee isän kanssa ensi viikolla Yhdysvaltoihin.

– Matkustamme Los Angelesin kautta, jossa minulla on työasioita ja sitten suuntaamme Las Vegasiin, Vegasissa yli 70 kertaa käynyt Kurre kertoo.

Hänelle on tullut amerikkalaiselta musiikkitaholta yhteistyöehdotuksia ja nyt on aika istua neuvottelupöytään.

– Odotan mielenkiinnolla, mitä heillä on mielessään. Jää nähtäväksi, johtaako tämä mihinkään, mutta tuntuu mukavalta, että sieltäpäin osoitetaan mielenkiintoa, Kurre sanoo.

Kurrelta ilmestyi juuri uusi singlen Ilonpisaraa, joka on omistettu hänen vaimolleen Kirsille. Kirsi muistetaan tyttönimellään Syrjänen vuoden 1992 Miss Suomena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?