Lemmikit

Äänestä kissakuvakisan kivoin kuva!

Julkaistu:

Koko kesän jatkunut IS:n kissakuvakisa kääntyy loppusuoralle. Äänestä suosikkiasi kahdeksasta eniten ääntä saaneesta.
Kissakuvakisan voittajan valintaan vaikuttavat puoliksi äänestyksen voitto ja puoliksi IS:n raatilaisten mielipide.

Valitsimme reilusta tuhannesta kisaan osallistuneesta kuvasta 30 sympaattisinta semifinaaliin, ja lukijat äänestivät niistä kahdeksan finalistia. Nyt on vuorossa koko kesän kestäneen kissakuvakisan loppusuora eli finaaliäänestys.

Mikä kissakuvista ilahduttaa sinua eniten?

Söpö


– Söpö rakastaa aurinkoa ja lämpöä laiturilla kellien aina kun vain on mahdollista. Alun perin Söpö on löytökissa. Nyt se on noin 4-vuotias hienohelma, joka osaa arvostaa sitä, että on ruokaa, lämpöä ja rakkautta aina saatavilla, Sirpa Hynynen kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Bella


– 8-viikon ikäinen Bella seuraili sisarustensa touhuja turvallisesta paikasta, Salla Ranta kertoo.

Kalervo


– Meidän Kalervo. Tähän kuvaan tiivistyy koko katin syvin olemus: rento asenne ja aina on aikaa makoilla. Yleensä ’Kalesta’ saa vain tällaisia loikoilu- ja nautiskelukuvia, laajan kuvakollaasin saisi vastaavista kuvista. Tämä kuva tuli otettua ikkunan läpi (siksi huono kuvanlaatu) sen jälkeen, kun olin toipunut ensisäikähdyksestä luultuani ensin kissan makaavan ojan penkalla kuolleena. Oli täysin liikkumattomana takajalat puoliksi ojassa roikkuen, nautti vain olostaan ja alkukesästä, Päivi Toppinen kertoo.

Pallo


– Meidän Pallo, kuva pari vuotta sitten otettu. Nykyään jo 15-vuotias vanha poika ja harmaa kaihi vienyt näön toisesta silmästä mutta silti jaksaa porskuttaa eikä menoa haittaa, Suvi Parkkinen kertoo.

Minttu


Minttu on pyhä Birma, jonka omistaa Adalmina Ollanketo.

Brutus


– Vähän hölmö, lutunen, typerä, ihana, ärsyttävä ja kaikkea siltä väliltä, mutta meijän typerys, jouduttiin valitettavasti luopumaan mutta löytyy kyllä aina muistoista, sydämestä sekä johtojen puremakohdista, Arttu Pyy kertoo.

Topi


– Olen Topi 7-vuotias maalaispoika. Tykkään saunoa. Välillä innostun leikkimään, että jalatkaan ei pysy maassa. Tykkään kesäisin katsella lintuja ja oravia takapihallamme. Joskus minua lapsettaa, kun kömmin äidin tyynylle nukkumaan. Sen piti ostaa isompi tyyny, että kumpikin mahdutaan. Jäätelö on herkkuni näin kesällä, Tea Karttunen kertoo kissansa metkuista.


– Kesämies Pena. Kukka korvalla ja kieli keskellä suuta. 3-vuotias mammanpoika, on aina siellä missä oma ihminenkin. Asustaa maalla 3 muun kissan ja 2 koirakaverin kanssa. Parasta ikinä on jokapäiväiset ulkoilut isossa koiratarhassa karvakamujen kanssa turvallisesti ja herkkuhetket. Illalla voi käpertyä mamman viereen nukkumaan. Jos satuttaisiin voittamaan, niin lahjoitettaisiin voitosta osa kodittomille löytökissoille. Pena itse aikanaan oli pentuna löytökissa ja sai kodin meiltä, Jaana Rautiainen kertoo.

Voittaja selviää elokuun lopulla.

Ota kantaa

Mikä on paras?

Söpö 10% Kalervo 16% Brutus 7% Pena 12% Topi 11% Minttu 7% Pallo 6% Bella 32%
Ääniä yhteensä 34494

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt