Lemmikit

Somessa suursuosiota nauttivalta Seppo-koiralta leikattiin kivekset ja sitten alkoi outo fetissi – ”Alkuun hieman häpeilin sitä”

Julkaistu:

Shetlanninlammaskoira Seppo on sometähti. Yli 10 000 seuraajaa tapittaa Seppo-koiran elämänmenoa Twitterissä ja saman verran Facebookissa.
8-vuotias Seppo-koira nautiskelee auringosta, ui, käy lenkillä ja ilahduttaa vapaaehtoistyössä vanhuksia. Seposta ei voi olla pitämättä, kun on kerran nähnyt sen kuvan.

Sepon omistaja Petteri Poukka perusti Sepolle oman Facebook-sivun reilut kuusi vuotta sitten omaksi ilokseen. Vähitellen Sepon suosio alkoi kiiriä, ja Sepon seikkailut alkoivat ilahduttaa muita.

– Monta kuukautta Sepolla oli yksi seuraaja eli minä. Hiljalleen seuraajia alkoi tulla lisää ja nyt seuraajia on jo aika paljon. Sepon Twitter-tilin perustin vuonna 2014 ja sinnekin on tullut viime vuosien aikana paljon seuraajia.


Palaute on ollut pääsääntöisesti positiivista, mutta haukkujakin mahtuu välillä mukaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Viikoittain tulee Sepon inboxiin viestiä ihmisiltä, ja he kertovat usein henkilökohtaisista vastoinkäymisistä elämässään ja kuinka Sepon päivitykset ovat saaneet hymyä huulille. Tuollaiset viestit on kaikkein parasta tässä koko hommassa. Vastaan aina takaisin, kiittelen viestistä ja toivottelen hyviä jatkoja.Seppo myös syö ja ”panee matkalaukkuja”, kuten hänen omistajansa Petteri Poukka luonnehtii.

Siis tekee mitä?

– Sepon pallit leikattiin vuoden 2012 alussa ja sen jälkeen alkoi hiljalleen pienimuotoinen fetissi liikkuviin laukkuihin, erityisesti matkalaukkuihin. Siinä on iso ripaus erotiikkaa sekä myös paimentamista, Poukka selittää.

Häntä hävetti ensin shetlanninlammaskoiransa taipumus matkalaukkurakkauteen.

– Alkuun hieman häpeilin sitä, mutta nopeasti päätin tehdä siitä Sepon vahvuuden ja kerroin Sepon fetissistä ylpeästi somessa ja livessä. Liikkuvien laukkujen nylkyttäminen on tätä nykyä iso osa Sepon identiteettiä. Mä oon ylpeä oman karvapoikani fetissistä, sillä en ole ikinä kuullut, että kenelläkään muulla olisi samanlaista fetissiä.


Seppo tuli Poukan elämään 2010. Se oli molemminpuolista rakkautta ensi silmäyksellä. Omistaja luonnehtii Seppoa iloiseksi, ujoksi ja leikkisäksi koiraksi, joka tulee kaikkien kanssa juttuun. Arkiset perusrutiinit ja oma koti ovat Sepolle kaikki kaikessa.

– Jos käytävältä kuuluu kolinaa tai jotain muuta yllättävää tapahtuu, niin pieni paniikki on heti päällä, hän kertoo.

Sepon lempipuuhaa ovat nukkuminen, ulos pääseminen ja kaikkein tärkeimpänä ruokailu.


– Lempiruokia ovat juusto, koirannapit, kalkkunaviipaleet, pölypallot, rahkanjämät, hevosenkakka sekä myös korvatulpat, joihin on jäänyt vaikkua. Jossain kuitenkin Sepollakin menee raja ja se on popcornissa.

Seuraa Sepon elämää Facebookissa täältä sekä Twitterissä täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt