Tarhakoiralle koti: Anelman ja Unelman surumieliset, anovat silmät toivat koirasiskokset kotiin Kotkaan - Lemmikit - Ilta-Sanomat

Surumieliset, anovat silmät toivat koirasiskokset Anelman ja Unelman kotiin Kotkaan

Koirasiskokset Anelma ja Unelma hylättiin Viipurin koiratarhalle pentuina. ISTV:n Tarhakoiralle koti -sarjan uusin jakso kertoo, miten sitten kävi

19.7.2016 6:42

Voimme vain arvailla, miksi joku halusi Anelmasta ja Unelmasta eroon. Ehkä entinen omistaja ei jaksanut enää huolehtia kasvavista pennuista, vaan katsoi parhaaksi näyttää niille ulko-ovea.

Anelma ja Unelma olivat erottamattomia pentuina. Ne olivat hyvin nöyrän oloisia tyttöjä, jotka epäuskoisina ihmettelivät huolestuneiden otsaryppyjen alta, haluaako joku tosiaan tulla antamaan niille huomioita. Pennut katselivat surumielisillä silmillään tuttavuutta tekeviä ihmisiä, kiitollisina rapsutuksista, toivoen että joku ottaisi mukaansa ja veisi pois.

Viipurin koiratarhassa Anelma ja Unelma olivat erottamattomat.­

Kotkalainen Nurmisen perhe oli joutunut luopumaan rakkaasta Ninette-koirastaan ja kun aikaa kului tarpeeksi, eksyi Nanna taas koiratarhan sivuille missä lukemattomat ihanat koirat etsivät kotia. Anelma ja Unelma nököttivät kuvissa vierekkäin anovan näköisenä ja Nanna halusi adoptoida molemmat.

Nanna Nurminen heltyi Anelman ja Unelman katseista.­

Yleensä kahta koiraa ei anneta kerralla samaan kotiin, eikä varsinkaan kahta samanikäistä samaa sukupuolta olevaa. Mutta näiden kahden kohdalla riski kannatti ottaa. Syksyllä 2014 koiratytöt pääsivät kotiin Kotkaan.

Katso Anelman ja Unelman tarina oheiselta videolta.

Anelman ja Unelman myötä Nurmiset ovat innostuneet tekemään työtä koiratarhan hyväksi.­

Nurmisen perhe on innostunut koirien myötä järjestämään keräystempauksia ystäväpiirissään koiratarhan hyväksi ja he tekevät kaikkensa koirien eteen suurella sydämellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?