Lemmikit

6 tapaa, joilla kissasi näyttää rakkautensa

Julkaistu:

Kisut
Kokosimme merkit, joista tiedät karvakaverisi sydämen kuuluvan juuri sinulle.
Purrrrrrrrr, kehräys on yksi kissan keinoista viestittää, että se on tyytyväinen. Kisut voivat myös rauhoittaa itseään hyrisemällä. Se tekee hyvää ihmisellekin, sillä hurina laskee omistajan stressitasoja ja verenpainetta. Mitä muita keinoja kissoilla on osoittaa kiintymystään?

Tiedät, että kisusi rakastaa sinua, kun se...


1. Nuolee

Nuoleminen on ensimmäinen merkki hellyydestä, jonka kisu tietää, sillä kissaemot nuolevat pentujaan. Kissasi yrittää siis karhealla kielellään nuolemalla pitää sinusta huolta.


2. Puskee

Kissa puskee sinua päällään, hieroo itseään sinua vasten tai hieroo ikeniään sinuun osoittaakseen kiintymystä. Samalla kisu merkkaa sinut hajullaan laumansa jäseneksi.


3. Nippailee ja näykkii hellästi

Kisut puraisevat välillä puhtaasta rakkaudesta. Kissan oma iho kestää enemmän rakkauden puraisuja kuin ihmisen, joten sen otteet voivat välillä tuntua turhan koville.


4. Merkkailee pisulla

Kissat merkitsevät reviiriään lirauttamalla pisut. Yritä ajatella sitä, jos saat suihkauksen päällesi.5. Antaa kisupusuja

Katsooko kissasi sinua pitkään, sen jälkeen räpäyttää silmiään, avaa silmänsä suureksi ja räpäyttää taas hitaasti silmiään? Onnea, kissasi kertoi juuri rakastavansa sinua. Kissojen kielellä silmämerkit ovat kuin suukkoja. Koita tehdä sama kissallesi ja katso saatko vastakaikua.


6. Tuo lahjoja

Kissasi osoittaa tuntevansa olonsa turvalliseksi kanssasi, kun se kantaa eteesi ”saaliitaan”.

Lähde: Healthy pets

Miten olet huomannut kissasi osoittavan rakkauttaan sinua kohtaan? Keskustele!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt