3 keinoa, joilla saat painonpudotuksen hyvään vauhtiin ennen juhannusta – keskity oikeisiin asioihin

Kun saat nälänsäätelyn toimimaan oikein, terveellisiä ruokailutottumuksia kohti ei enää tarvitse yrittää rimpuilla vain itsekurin varassa.

Ehtiikö painonpudotuksen saada käyntiin ennen juhannusta? Jo vain! Pysyviäkin tuloksia voi saada, kun keskittyy oikeisiin asioihin.

Jos haluat välttää tutun tarinan painonpudotuksesta ja lihomisesta takaisin korkojen kera, tee tällä kertaa asiat fiksummin.

Keskity rakentamaan sellaiset elämäntavat, että kehon oma nälänsäätely toimii oikein ja lopulta syöt automaattisesti sopivan määrän. Silloin sinun ei enää tarvitse yrittää rimpuilla kohti terveellisiä ruokailutottumuksia vain itsekurin varassa.

  • Katso yllä olevalta videolta kolme vinkkiä, joilla saat nälänsäätelyn toimimaan oikein!

Verkkovalmentaja, personal trainer ja ravintovalmentaja Maikki Marjaniemi (oik.) sekä liikunnanohjaaja ja hyvinvointivalmentaja Sohvi Ollila auttavat ihmisiä onnistumaan tavoitteissaan, löytämään liikunnan ilon sekä oivaltamaan pienten muutosten tuomat suuret tulokset.

Maikki ja Sohvi antavat Ilta-Sanomien verkkosivujen palstalla kerran viikossa käytännönläheisiä vinkkejä terveellisempään ja virkeämpään arkeen sekä tehokkaaseen treeniin.

Katso myös sarjan edelliset jaksot:

Näin alat vahvistaa keskivartaloa synnytyksen jälkeen – perinteiset vatsaliikkeet voivat tehdä jopa hallaa palautumiselle

Vetreytä juminen selkä heti aamusta – 3 liikettä, joilla keho ja mieli heräävät ihanasti

Yksinkertainen liike voi paljastaa paljon yläkropan tilanteesta – testaa miten se sujuu sinulta!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?