Nainen pudotti 160 kiloa ja suuntasi rannalle – rohkea kuva muuttuneesta kehosta on vahva viesti kiusaajille

Julkaistu:

Laihdutus
Tämä upea nainen ei välittänyt katseista, joita hän käänsi kävellessään uimapuvussa.
Jacqueline Adan kertoo blogissaan painaneensa yli 230 kiloa. Kovinkaan kauan sitten hänellä ei olisi tullut mieleenkään suunnata uimapuvussa rannalle. Kun Adan sai pudotettua huimat 160 kiloa, päätti hän pukea viimein uima-asun päälleen.

Suuressa laihdutusrupeamassa on myös varjopuolensa. Rannalla ihmiset kääntyivät katsomaan Adania ja naureskelivat hänen roikkuvan ihon nähdessään.

”Olin hermostunut ottaessani päällysvaatteet pois ja kävellessäni altaalla tai rannalla”, Adan kirjoittaa Instagram-tilillään.Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Vaikka Adan näyttää kuvassa iloiselta, hän kertoo tunteneensa tuolloin olonsa vielä 230 kiloa painavaksi ihmiseksi. Kaikki kuitenkin muuttui altaalla.

”Pariskunta istui altaan reunalla naureskellen, osoitellen minua ja tehden minusta pilkkaa, kun riisuin päällysvaatteet päältäni. Joten mitä tein? Huokaisin syvään, hymyilin ja kävelin altaalle”, Adan kirjoittaa.

”Se oli minulle todella suuri hetki. Olin muuttunut. En ollut enää sama nainen, mitä olin aiemmin ollut. Kyllä, minulla on vieläkin paljon ylimääräistä nahkaa, voin tuntea itseni aika ajoin epävarmaksi, ja silti voin löytää huumoria tässä asiassa. Totta puhuakseni, asia häiritsi minua, mutta enää en antanut ihmisten vaikuttaa minuun!”Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Adan kirjoittaa, että enää hän ei anna ihmisten estää häntä elämästä omaa elämäänsä.

”He eivät tunne minua. He eivät tiedä kuinka olen raatanut pudottaakseni 160 kiloa. He eivät tiedä, miten toivun leikkauksista. Heillä ei ole oikeutta osoitella ja nauraa minulle. Sen vuoksi hymyilin”, Aden toteaa.

Adan muistuttaa, että sillä, mitä muut sanovat, miten he käyttäytyvät tai miten he yrittävät lytätä sinut, ei ole vaikutusta. Tärkeää on se, miten itse siihen suhtautuu – miten suhtaudut itseesi.

”Itsensä rakastaminen sellaisena kuin on, on vaikeaa. Toiset eivät välttämättä pidä siitä, mutta se on täysin OK. Toivon, että rakastat itseäsi – rakastat omaa kehoasi. Toivon, että pysyt omana itsenäni ja muistat jatkaa hymyilemistä!”, Adan lopettaa kirjoituksensa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt