Nämä 9 kuvaparia osoittavat, että paino ei lopulta kerro kaikkea

Julkaistu:

Paino
Paino ei aina kerro kaikkea.
Painoa pudottaessa kiinnitetään huomiota ruokavalioon, treenaamiseen ja aikataulutukseen. Monet keskittyvät kuitenkin liikaa painoon ainoana mittarina kunnolle.

Ennen ja jälkeen -kuvat sosiaalisessa mediassa esittelevät ihmisiä, jotka ovat onnistuneet pudottaman painoaan, vaikka todellisuudessa itse painolla ei välttämättä ole mitään tekemistä sen kanssa, kuinka hyvässä kunnossa on.

InStyle-lehti keräsi yhdeksän kuvaa, jotka esittelevät huimia muodonmuutoksia. Kiinnitä huomiota kuitenkin näiden henkilöiden painoon.

Jos kuvat eivät näy, näpäytä nimeä.

Paino pudonnut kilon”Kaikki, jotka näkevät tämän ensimmäistä kertaa, KYLLÄ, yksi kilo, vaaka ei erota läskiä ja lihasta”, kirjoitti painonnostaja ja äiti Adrienne Osouna Instagram-julkaisussaan. Painoa ei ole pudonnut kuin kilo, mutta kaikki, mikä oli aiemmin rasvaa, on nykyisin lihasta.

Paino noussut 6 kiloa”Hittoon vaaka”, fitness-instagrammaaja Teagan kirjoittaa julkaisussaan. Jatkuvan vaa’alla käymisen sijasta kannattaa keskittyä terveelliseen ruokavalioon. Teaganin paino on noussut kuusi kiloa.

Paino noussut 3 kiloaVicki painaa kolme kiloa enemmän kuin aloittaessaan fitnessharrastuksensa. Aiemmin hän ei pystynyt tekemään ainuttakaan punnerrusta, nyt 26.

Paino pudonnut 1,5 kiloaTerveysvalmentaja Katie Koch kertoo tärkeän asian painosta: jokainen voi puuttua siihen, mutta loppujen lopuksi kyse ei ole numerosta, vaan siitä, miten tunnet. Koch kertoo painivansa samanlaisten asioiden kanssa, kuin kuka tahansa. Kuvien välillä painossa on eroa vain noin 1,5 kiloa.

Paino pudonnut 2 kiloaKelsey Wells osoittaa, että paino ei kerro kaikkea. Ensimmäisen ja viimeisen kuvan välillä on eroa vain noin kaksi kiloa.

”Minulla ei ole koskaan ollut yhtä paljon lihasta ja yhtä vähän rasvaa kuin nyt. En ole ollut koskaan terveempi kuin nyt. En ole ollut koskaan yhtä tyytyväinen omaan kehooni kuin nyt”, Wells kirjoittaa.


Paino pysynyt samanaRavitsemusterapeutti Kaila Johnsonin paino on pysynyt samana vuoden ajan. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö mitään olisi tapahtunut.

”Vasemmassa kuvassa (nykyhetki) minulla on enemmän lihasmassaa ja vähemmän rasvaa, kun oikeanpuoleisessa (10 kuukautta sitten) rasvaa on enemmän ja lihasmassaa vähemmän”, Johnson kirjoittaa.

Paino noussut yhden kilon71 viikon rupeaman jälkeen Asphairen paino on noussut yhdellä kilolla, vaikka kuvien perusteella voisi kuvitella muuta. Asphaire kirjoittaa, että vaa’an näyttämä luku ei ole todellinen mittari tuloksille.

Paino noussut 4 kiloaKatie Lolas jakaa fitnesskehityksensä Instagram-tilillään. Painoa kuvien välillä on neljä kiloa.

Paino pudonnut 5,5 kiloa”Vaikka en ole pudottanutkaan monia tuumia, olen silti onnellinen tuloksista. Olen saanut muutettua täysin kehoani sekä ajatusmaailmaani, ja se on minulle jo voitto”, noin 5,5 kiloa pudottanut Ashley kirjoittaa julkaisussaan.Oletko onnistunut elämäntapamuutoksessa ja haluaisit kertoa siitä muillekin? Oletko karistanut liikakilot tai treenannut itsesi kuntoon? Lähetä kuvat ennen ja jälkeen muutoksen sekä lyhyesti muutoksesi tarina osoitteeseen janiko.kemppi@iltasanomat.fi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt