24-vuotias mies tiputti 50 kiloa vuodessa käymättä kuntosalilla kertaakaan – näin hän sen teki

Brobible.com-sivusto kertoo yhdysvaltalaisen Jared Zaworskin uskomattomasta laihdutuksesta.

Jared Zarowski on julkaissut ennen ja jälkeen -kuvat omassa Facebook-profiilissaan.

28.10.2015 14:24

Zaworski oli täysin kyllästynyt kilojen kertymisen. Hän painoi 24-vuotiaana 136 kiloa. Mies ei kestänyt sitä, että olisi yhtä ylipainoinen, kun hän täyttäisi 25 vuotta.

Tuskailun sijaan Zaworski pani toimeksi. Hän pudotti kilot vanhanaikaiseen tapaan käymättä kertaakaan kuntosalilla tai ottamatta yhtään ohjattua liikuntatuntia.

– Halusin osoittaa, että kuntosalilla käynti on yliarvostettua, hän selittää Brobiblelle.

Zaworskilla oli tavoitteena pudottaa 45 kiloa painostaan syntymäpäiväänsä mennessä, mutta vartalosta lähti enemmän, kun hän innostui tuloksista.

Zaworski pudotti painon jättämällä ruokavaliostaan pois limsat ja sokeroidut juomat, leivän ja kaikki roskaruoat ja lisäsi vedenjuontia. Koripalloa rakastava mies pelasi sitä ja alkoi lenkkeillä.

Ensimmäiset 27 kiloa tippuivat helposti parin kuukauden aikana, mutta sen jälkeen mies vei tavoitteensa tahdonvoimalla maaliin.

– Olen ylpeä siitä, että en astunut jalallani kuntosalille kertaakaan. Salille ei tarvitse mennä, jotta tavoitteet täyttyisivät. Missä tahansa voi lenkkeillä, punnertaa ja tehdä vatsalihaksia.

Hän aloitti punttitreenin vasta päästyään painoon, jossa hänellä on itsellään hyvä olla.

Bro Explains How He Lost Over 100 Pounds In A Year Without Entering A Gym Once -- https://t.co/QoTkI14vSX pic.twitter.com/QHr9w44jEy— BroBible (@BroBible) 27. lokakuuta 2015

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?