Laihdutus

Tämä jännä ruokavalio on Elastisen kropan salaisuus

Julkaistu:

Liv
Elastisen timmi kroppa on luolamiesdieetin ja kovan treenaamisen tulosta.
Rap-artisti Elastinen käy kuntosalilla 2-3 kertaa viikossa, ja lisäksi uudeksi harrastukseksi on tullut akrobatia oman valmentajan avustuksella. Akrobatiatreenejä on kerrasta kahteen viikossa. Sen lisäksi Elastinen saattaa lähteä juoksulenkille tai pelata futista kaveriporukan kanssa.

Keikkojakin on kahdesta neljään viikossa.

- Liikun joka päivä, se on mulle elinehto. Saan siitä energiaa ja hyvän fiiliksen.

Ruokavalionsa mies haluaa pitää mahdollisimman puhtaana, käsittelemättömänä ja terveellisenä. Ruokavalio mukailee niin kutsuttua luolamiesdieettiä eli paleoruokavaliota.

- Syön paljon, mutta en syö valmisruokia tai valmiiksi marinoituja lihoja. Pyrin laittamaan ruokaa mahdollisimman paljon itse. En juuri syö leipää tai perunaa, mutta kun treenaa kovaa, hiilareita on pakko syödä jonkin verran.

Paleoravinnon perustana ovat runsaasti eläinproteiinia sisältävät liha, kala, kana, merenelävät ja kananmunat sekä niiden lisäksi vähähiilihydraattiset kasvikset ja pienet määrät hedelmiä, marjoja ja pähkinöitä. Periaatteena on syödä mahdollisimman samanlaisia ruokia, joita olisi ollut tarjolla meidän kivikautisille esi-isillemme. Ateria koostuu esimerkiksi lihasta, salaatista ja keitetyistä vihanneksista.

- Tarkoituksenani ei ole pudottaa painoa, mutta haluan pysyä terveenä. Pelkän ulkonäön takia en jaksaisi treenata. Tein sitä joskus teininä, mutta nyt tarvitsen vähän erilaisia motivaattoreita.

Alkoholia Elastinen käyttää harkiten.

- En ole mikään absolutisti, mutta sikaördäämistä en jaksa. 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt