Kysy seksistä: Miksi minulle tulee pissahätä seksin aikana? - Kysy seksistä - Ilta-Sanomat

Kysy seksistä: Miksi minulle tulee pissahätä seksin aikana?

Nuori nainen haluaisi nauttia seksistä, mutta pissahädän tunne latistaa nautintoa.

30.12.2017 21:24

Seksin harrastaminen ei tunnu hyvälle. Minulla on koko ajan tunne, että tarvitsee lähteä pissalle. Onko se normaalia? Haluaisin nauttia seksistä, enkä vain miellyttää kumppaniani. Mitä teen?

Vesipeto 18

RFSU:n seksuaaliterapeutti vastaa

Kokeile käydä pissalla ennen seksiä. Lisäksi voit kokeilla, aiheuttaako itsetyydytys samanlaisia tuntemuksia vai liittyvätkö ne vain seksiin. Kokeile itsetyydytyksessä, helpottaako pissahädän tunne, kun vain jatkat itsetyydytystä hädästä huolimatta.

Kun naisen klitorista hyväillään, se turpoaa ja voi antaa virtsaputkelle väärän ajatuksen pissahädästä. Virtsaputki joutuu ikään kuin ärsytystilaan. Osa naista myös kertoo kiihottumisen tunteen aiheuttavan sen, että tuntuu kuin olisi pissahätä ennen kuin laukeaa tai saa ejakulaation. Ejakulaationeste ei kuitenkaan tule virtsarakosta vaan sitä ympäröivistä Skenen rauhasista. Jotkut yhdyntäasennot voivat myös ärsyttää rakkoa, ja siten saada tuntemaan pissahätää.

Itsetyydytyksen kautta voit lähteä tutustumaan oman kehosi toimintaan. Näin myös huomaat, mikä sinusta tuntuu hyvälle. Se auttaa seksistä nauttimiseen toisen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?